Home » Sport » Arbitrii vasluieni au trecut cursul CJA Vaslui

Arbitrii vasluieni au trecut cursul CJA Vaslui

Comisia Județeană a Arbitrilor Vaslui a organizat, duminică, în amfiteatrul Școlii Generale Nr. 3 “Constantin Parfene” din Vaslui, un curs de instruire a arbitrilor vasluieni. Fluierașii, centrali și asistenți, au susținut teste fizice Cooper și Mincooper, dar și testările teoretice și video, pe care le-au trecut cu brio. Cu doar o săptămână până la reluarea competițiilor fotbalistice, aceștia și-au îmbunătățit cunoștințele despre jucărea mingii cu mână, atacul, jocul de echipă și poziția de offsaid, teme care au fost analizate pe baza ultimului DVD primit de la UEFA. Iar unii au dat și examen scris pentru a promova într-o categorie superioară.

La eveniment a fost prezent președintele Asociației Județene de Fotbal Vaslui, Bogdan Gheorghiță, dar și Neculai Dănilă, reprezentatul subcolegiului Bârlad și Costel Baicu, reprezentantul subcolegiului Huși. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...