Home » Social » Carte pentru femeile care se tem să fie singure

Carte pentru femeile care se tem să fie singure

Vineri, 4 martie, de la ora 10, Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) din Bârlad organizează o lansare de carte, cu ocazia Zilei Femeii. Volumul intitulat „Rătăciri pe drum pustiu” aparține profesoarei Silvia Budescu, membră a CARP. Autoarea, care va fi prezentă în sală, are 71 de ani, este pensionară și a predat limba și literatura română la Colegiul „Gheorghe Roșca Codreanu” din Bârlad și mai apoi la Școala nr. 7, unde a și fost titulară. Romanul are o poveste interesantă, care merită citită.

Subiectul tratat în această carte este dedicat femeilor care se tem să fie singure. Urmăresc femeile care iubesc și sunt trădate, dar și pe cele care luptă și reușesc să rămână demne și sigure pe sine, să-și creeze un destin onorabil. Cartea face referire și la bărbații care stau pe lângă ele cu scopul de a urca pe scara socială, de a-și procura bani pentru jocurile de noroc, în timp ce femeia este o umbră. La final, romanul descrie singurătatea unui bărbat care se întoarce cu gândul în trecutul său…”, a declarat autoarea, fără a dezvălui chiar totul.

Rămâne ca dumneavoastră să citiți cartea, cea de-a cincea scrisă de profesoara Silvia Budescu, și să apreciați talentul autoarei.

După lansarea de carte, de la ora 10.30, CARP a pregătit și un alt eveniment, un simpozion cu titlul „Emoție, miraj și ispită”, dedicat femeii dar și debutului primăverii. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: