Home » World » Fragmente de fuselaj găsite pe o plajă din Mozambic ar putea aparține avionului Malaysia Airlines, dispărut în urmă cu doi ani

Fragmente de fuselaj găsite pe o plajă din Mozambic ar putea aparține avionului Malaysia Airlines, dispărut în urmă cu doi ani

Fragmente de fuselaj găsite pe o plajă din Mozambic ar putea aparține avionului malaysian dispărut în martie 2014 cu 239 de persoane la bord, anunță Ministerul Transporturilor din Malaysia. 

Fragmente de fuselaj găsite în largul statului Mozambic ar putea aparține avionului malaysian dispărut în martie 2014 cu 239 de persoane la bord, anunță Ministerul Transporturilor din Malaysia.

Potrivit autorităților malaysiene, fragmentele de fuselaj găsite în Oceanul Indian, între Mozambic și Madagascar, provin de la un avion de tip Boeing 777, modelul avionului dispărut pe 8 martie 2014 în timp ce zbura din Kuala Lumpur spre Beijing.

Potrivit unor oficiali americani citați de NBC, fragmentul găsit este un stabilizator orizontal aparținând unui avion Boeing 777. 

Obiectul ar fi fost găsit în largul provinciei mozambicane Inhambane, dar autoritățile de la Maputo încă nu au confirmat informația.

În 2015, un fragment de fuselaj a fost găsit pe Insula Reunion din Oceanul Indian, dar autoritățile au stabilit că piesa nu aparținea Zborului MH370.

La bordul avionului care aparținea companiei Malaysia Airlines (Cursa MH370) erau 239 de persoane, considerate decedate.

Sursa: mediafax.ro

About Mihai Vasile