Home » Sport » LPS Vaslui, la cupa de fotbal U13 organizată de CFR Cluj

LPS Vaslui, la cupa de fotbal U13 organizată de CFR Cluj

Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui este una din cele 20 de echipe puternice care vor disputa U13 – Junior Cup, competiție de fotbal organizată de CFR Cluj.

Timp de trei zile, începând de mâine, pustii născuți în 2003 vor disputa meciuri la baza sportivă Unirea din Cluj – Napoca, în sistem de joc 8 + 1. Meciurile se vor desfășura pe terenuri sintetice de cea mai bună calitate, pentru a asigura maximul de tehnicitate de care sunt capabile echipele. Vineri și sâmbătă se vor desfășura partidele din grupă, iar duminică disputele pentru clasament și fazele finale ale competiției.

Cupa este organizată sub forma a patru grupe cu câte cinci echipe, iar vasluienii au fost plasați în B. Vor disputa meciuri cu Atletico de Madrid București, Viitorul Cluj, LPS Satu Mare și Coltea 1920 Brașov. În Grupa A se vor înfrunta Juniorul București, CFR Cluj Vișiniu, Kiss Baia Mare, ASU Poli Timișoara și ACS Tâmpa Kids 2015 Brașov. În C se vor duela Viitorul Arad, CFR Cluj Alb, Viitorul Oradea, Plimob Sighet și Juniorul Suceava. Alți posibili adversari pentru vasluieni în fazele superioare sunt Gloria Bistrița, Steaua București, Kinder Sg. De Mureș, formația maghiară Dinamo Star Budapesta sau Dinamik Craiova, echipe care dispută grupa D. (G.P)

About Tehno Redactor