Home » Sport » Puștii bârlădeni și vasluieni născuți în 2008 și 2009 și încearcă iar forțele la Cupa Play Bacău

Puștii bârlădeni și vasluieni născuți în 2008 și 2009 și încearcă iar forțele la Cupa Play Bacău

După ce micii fotbaliști născuți în 2007 de la Real Junior Vaslui și-au încercat norocul la Cupa Play Bacău, a venit rândul celor născuți în 2008 și 2009 să își dispute meciurile în acest weekend.

Puștii născuți în 2008 participă, cu două echipe, pe 5 martie, la competiția care se desfășoară în comuna Sărata, din județul Bacău. La această categorie de vârstă, vor fi trei grupe de cinci echipe și se vor califica din grupe cele trei locuri unu și cel mai bun loc doi, după disputarea celor patru meciuri din grupă. Meciurile se vor juca în două reprize a câte 10 minute. Real Junior Vaslui I va disputa meciuri în grupa B, împotriva echipelor Sporting Bacău, C.S Municipal Focșani și Luceafărul Bucovina. În timp ce Real Junior Vaslui II participă în grupa C, în care se va duela cu CSMS Iași, Galactic Focșani, Aerostar Bacău și Juniorul Suceava.

La această categorie de vârstă participă și juniorii de la Atletic Bârlad, care va disputa meciuri în grupa A, împotriva omologilor de la FC Bacău, Sportul Onești și Didi Junior Iași. Bârlădenii au mai disputat meciuri în cadrul competiției și la categoriile de vârstă 2006 și 2007.

La categoria de vârstă 2009 competiția este organizată sub forma a două grupe de câte patru echipe. Se vor califica în faza următoare primele două locuri. Cei de la Real Junior Vaslui vor disputa meciuri pe 6 martie, în grupă B, împotriva formațiilor Didi Junior Iași, Sportul Onești și FC Bacău II. În faza următoare pot întâlni pe FC Bacău I, CSM Focșani, Luceafărul Brăila sau Aerostar Bacău. Meciurile se vor juca în două reprize a câte 15 minute. (G.P)

About Tehno Redactor