Home » Social » Un bătrân de 82 de ani a scăpat nevătămat dintr-un incendiu, după ce a fost salvat la timp de pompieri

Un bătrân de 82 de ani a scăpat nevătămat dintr-un incendiu, după ce a fost salvat la timp de pompieri

Un bătrân de 82 de ani din municipiul Vaslui a scăpat nevătămat dintr-un incendiu, după ce a fost salvat la timp de pompieri din garsoniera care a luat foc de la o lumânare lăsată aprinsă în preajma unor haine.

Panică mare în zona Parcului Copou, la celebrul bloc de garsoniere. Un incendiu cu degajare mare de fum a băgat în sperieți pe locatarii de la „C”-uri. O garsonieră a luat foc de la o lumânare lăsată nesupravegheată lângă niște haine de către proprietarul de 82 de ani. Vecinii au sunat la numărul de urgență 112, la intervenție fiind trimisă o autospecială cu apă și spumă.

Pompierii au ajuns în timp util la incendiu astfel încât au reușit să-l salveze pe bătrân, care nu a suferit niciun fel de arsuri. În schimb, au fost distruse mai multe materiale textile și obiecte de mobilier, acestea provocând și acea degajare mare de fum”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Ionel Roșu.

Bărbatul de 82 de ani a fost scos din locuință și transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, unde i s-au acordat îngrijiri medicale. Bătrânul este un caz social aflat în atenția autorităților, având și probleme psihice. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor