Home » Sport » Atletico Vaslui dispută azi primul meci oficial din 2016

Atletico Vaslui dispută azi primul meci oficial din 2016

Atletico Vaslui va disputa astăzi, la ora 15.00, primul meci din returul Ligii a III-a. Întâlnește, în deplasare, formația Bucovina Rădăuți, ocupanta locului 9, cu 16 puncte. În tur vasluienii au învins cu 1-0, prin golul marcat de Sebastian Țârțârău.

Antrenorul echipei vasluiene, Gabriel Crăciun, nu se va putea baza pe o bună parte din jucătorii care au disputat meciuri în tur. Fundașul central Lucian Năzăreanu va lipsi, fiind suspendat. Alte absențe sunt jucătorii care au plecat de la echipă în perioada de transferuri de iarnă, Matei Iordache, Sebastian Țârțârău, Petre Sârbu și Ionuț Jitaru. În schimb, antrenorul formației Atletico Vaslui îi va putea vedea la lucru pe cei doi jucători transferați de la FC Gârceni, Bucur și Petruț.

Atletico Vaslui se află în Liga A III-a pe penultimul loc, cu cinci puncte, după ce echipa Cetatea Neamț a pierdut 10 puncte în urma deciziei Comisiei de Disciplină și Etică. Sâmbătă, 12 martie, vasluienii vor disputa primul meci din retur pe teren propriu, cu Aerostar Bacău, ocupanta locului șase, cu 18 puncte. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: