Home » Politic » Adrian Solomon, atacat la punctul sensibil: “Bârlădenii nu au uitat de subiectul gazelor de șist”

Adrian Solomon, atacat la punctul sensibil: “Bârlădenii nu au uitat de subiectul gazelor de șist”

de Simona MIHĂILĂ

Campania electorală ascute topoarele în politica bărlădeană. În cadrul unei conferințe de presă organizată, vineri, la sediul PNL, senatorul Dan Marian l-a făcut “politruc mincinos” pe deputatul PSD Adrian Solomon, candidat la funcția de primar al Bărladului.

Declarația senatorului liberal a fost făcută cu prilejul prezentării oficiale a lui Dumitrul Boroș, drept candidat PNL la aceeași funcție.

Am convingerea că domnul Dumitru Boroș îl va trimite pe Adrian Solomon în istoria politicii. Domnul Adrian Solomon nu le face deloc cinste bârlădenilor. Este un personaj controversat, un personaj pentru care minciuna este caracteristica principală”, a spus senatorul Marian.

El s-a referit în primul rând la episodul gazelor de șist, atunci când miile de bârlădeni care au ieșit în mod repetat în stradă pentru a protesta împotriva intenției Guvernului Boc (aflat la putere în acel moment) de a-i servi pe tavă companiei Chevron zona Bârladului. Inițial, Solomon a fost de partea oamenilor, însă numai până când pesediștii au pus mâna pe Guvern. Ulterior și-a schimbat total atitudinea față de acest subiect.

În funcție de interesele electorale, acest politruc spune astăzi un lucru, iar mâine spune alt lucru. Nu uităm subiectul gazelor de șist. Bârlădenii nu uită și nu iartă. Îi vor sancționa, cu siguranță, acest tip de comportament. Bârladul este un oraș cultural iar bârlădenii nu se lasă impresionați de un politruc gen Solomon, care merge la teatru doar ca să pozeze, să pară că este om de cultură, om civilizat, iar când iese afară înjură și amenință pe toți cei care nu-i fac pe plac”, a mai spus Dan Marian.

About Tehno Redactor

2 comments

  1. UTTE CINE VORBESTE! ALTA CURVA PENALA!

  2. DAN MARIAN trebuie sa i se interzica sa treaca prin BARLAD, a distrus -ABROMUL si VIGONIA.
    Era in consiliul de administratie la abrom venea si lua plicul cu banii ca un cersetor si mintea 800 de oameni.
    Acest om a distrus economia BARLAD ,merita condamnat pe viata.

%d blogeri au apreciat: