Home » Monden » El ne va reprezenta în Suedia la Eurovision 2016!

El ne va reprezenta în Suedia la Eurovision 2016!

Publicul a ales câștigătorul Eurovision România, în finala desfășurată la Baia Mare, duminică, 6 martie. Este vorba de Ovidiu Anton, care a interpretat melodia„Moment Of Silence”, iar publicul a decis că piesa artistului este cea mai potrivită să ne reprezinte țara în Suedia. „Mulțumesc soției mele și echipei mele extraordinare. Îmi pare rău că nu e Titus Munteanu să-mi spună Pittbul ai fost tare. Dedic această victorie celor care au pus lațul pe cultura din România”, a spus Ovidiu, când a primit trofeul.

Locul 6 în finala Eurovision 2016 a fost ocupat de Doru Todoruț feat. Irina Baianț, urmat de locul 5 obținut de Mihai Trăistariu. Pe locul 4 la finala Eurovision de la Baia Mare s-a clasat Dream Walkers. Locul 3 a fost ocupat de Florena, mezina competiției. Vanotek feat. The Code & Georgian a ajuns pe locul 2.

Mihai Trăistariu, Florena, Ovidiu Anton, Dream Walkers, Doru Todoruț feat. Irina Baianț și Vanotek feat. The Code & Georgian s-au luptat în finala selecției naționale a Eurovision 2016, care s-a desfășurat duminică seară, la Sala Sporturilor din Baia Mare. Muzică electronică, dar și populară, țipurituri, dar și ritmuri moderne, instrumente noi și concepte muzicale în premieră, un show cu emoții și plin de dinamism a văzut și a ascultat publicul, duminică seară, în finala selecției naționale a Eurovision 2016.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Q02bzkSBKBk&w=560&h=315]

Sursa: libertatea.ro

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: