Home » Sport » LPS Vaslui a avut o prestație frumoasă la CFR CLUJ- U13 Junior Cup 2016

LPS Vaslui a avut o prestație frumoasă la CFR CLUJ- U13 Junior Cup 2016

Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui a fost una din cele 20 de echipe care a participat la U13 – Junior Cup, competiție de fotbal organizată de CFR Cluj. La sfârșitul competiției, care s-a disputat la Baza Sportivă Unirea din Cluj-Napoca, s-au clasat pe locul zece, după ce au înregistrat 3 victorii și 3 înfrângeri la limită. Vasluienii au fost plasați în grupa B, unde au disputat meciuri cu Atletico de Madrid București, Viitorul Cluj, LPS Satu Mare și Colțea 1920 Brașov. Cupa a fost organizată pe durata a trei zile, sub forma a patru grupe cu câte cinci echipe.

În primul meci din turneu vasluienii i-au învins pe cei de la LPS Satu Mare, cu 5 – 1. Au urmat două înfrângeri la scor minim. LPS Vaslui a pierdut, scor 0 – 1, cu Colțea Brașov. Iar apoi a suferit o nouă înfrângere, cu Viitorul Cluj, scor 1 – 2. Ultimul meci disputat în grupa B a adus o nouă victorie vasluienilor, scor 2 – 1 cu Atletico Madrid. Liceul cu Program Sportiv Vaslui a disputat apoi două meciuri pentru întocmirea clasamentului final, locurile 9 – 12. Vasluienii au învins la scor de neprezentare, 3 – 0, pe Kinder Sg. de Mureș. Iar în ultimul meci disputat în cadrul turneului au întâlnit, duminică, pe Viitorul Oradea. Vasluienii s-au luptat de la egal într-un meci spectaculos pe care l-au pierdut totuși, la loviturile de departajare, scor 2- 3. La sfârșitul timpului regulamentar, scorul era 2 – 2. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...