Home » Sport » Micii fotbaliști de la Școala ”Vasile Pârvan” și Școala ”Manolache Costache Epureanu”, calificați la județeană!

Micii fotbaliști de la Școala ”Vasile Pârvan” și Școala ”Manolache Costache Epureanu”, calificați la județeană!

de Răzvan CĂLIN

Echipele de fotbal (fete și băieți) ale acestor școli vor reprezenta Bârladul la faza județeană a competiției de fotbal din cadrul ONSS.

fotbal_fete_parvanTrei echipe de fotbal vor reprezenta Bârladul la etapa județeană a competiției de profil din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar (ONSS). La baieți, s-au calificat echipele Școlii gimnaziale ”Manolache Costache Epureanu” și Școlii gimnaziale ”Vasile Pârvan”, aceasta din urmă având calificată și echipa de fete.

”Pentru noi este o performanță notabilă, care vine să încununeze munca depusă de acești copii inimoși și muncitori. Noi sperăm că și la etapa județeană vom avea evoluții foarte bune și, de ce nu, să ne calificăm mai departe, la etapele zonale”, ne-a declarat profesorul Gelu Căuia, cel care antrenează atât echipa de fotbal fete, cât și cea de băieți de la Școala ”Vasile Pârvan”.

Etapa județeană a competiției se va derula la Vaslui: pe 9 aprilie se va derula turneul pentru echipele de băieți, iar o zi mai târziu va veni rîndul fetelor.

About Razvan Calin

One comment

  1. Fața lui Gabi =]]

%d blogeri au apreciat: