Home » Justitie » Autoturisme căutate în Franța și Italia, descoperite la Vama Albița

Autoturisme căutate în Franța și Italia, descoperite la Vama Albița

Polițiștii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albița au descoperit la sfârșitul săptămânii trecute două autoturisme, declarate furate din state ale Uniunii Europene.

Carina B., cu cetățenie română și ucraineană, în vârstă de 23 de ani se afla la volanul unui autoturism care era cautat în Franța pentru confiscare. Polițiștii de frontieră au căutat în baza de date autoturismul în momentul in care femeia trecea granița. Aceasta a declarat că autoturismul marca Renault Megan a fost achiziționat din Franța, în anul 2014.

George M., în vârstă de 30 de ani, cetățean român, domiciliat pe raza județului Neamț, a fost și el găsit la volanul unui autoturism căutat. Autoturismul pe care îl conducea, un Volkswagen Golf dat pentru confiscare, de data aceasta în Italia. Bărbatul a declarat că a cumpărat autoturismul de la un cetățean român, în data de 6 martie 2016, plătind suma de 1.300 euro.

Cei doi participanți la trafic au mai adăugat că nu au cunoștință despre faptul că autoturismele erau declarate furate sau că ar fi fost implicate în vreun litigiu.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cele două cauze pentru săvârșirea infracțiunii de furt, iar autoturismele, în valoare totală de 25.000 lei, au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: