Home » Justitie » Polițiștii au împărțit garoafe roșii, de Ziua Femeii

Polițiștii au împărțit garoafe roșii, de Ziua Femeii

Înarmați cu chitanțiere pentru amenzi dar și cu 300 de flori, reprezentanții Biroului Poliției Rutiere Bârlad au ieșit la datorie pentru a le felicita pe șoferițele aflate la volan dar și pe doamnele și domnișoarele care au circulat, ieri, ca pietoni. Unele au rămas surprinse de gestul agenților de circulație, altele erau familiarizate cu acțiunea de împărțire a garoafelor cu ocazia zilei de 8 Martie.

Cadrele Poliției Rutiere au împărțit flori doamnelor și domnișoarelor, mamelor aflate în trafic. Astăzi, de ziua lor, le vom trece cu vederea abaterile minore de la Codul Rutier. De regulă, femeile sunt totuși mai atente când conduc. Chiar dacă bărbații au mai multă experiență, sunt mai grăbiți când sunt la volan. Le urăm tuturor femeilor, pietoni și conducătoare auto, la mulți ani, sănătate și să conducă preventiv pentru a evita evenimente rutiere neplăcute”, ne-a declarat comisarul George Sava.

Polițiștii de la Rutieră și-au felicitat și cele 12 colege care lucrează la Poliția Municipiului Bârlad. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor