Home » Sport » Juniorii 2008 de la Real Junior Vaslui, locul trei la "Cupa Play" Bacău

Juniorii 2008 de la Real Junior Vaslui, locul trei la "Cupa Play" Bacău

Micii fotbaliști născuți în 2008, legitimați la clubul Real Junior Vaslui, au obținut locul trei la Cupa de fotbal Play Bacău. Au dat și golgheterul turneului, pe Ștefan Amarandei, care a marcat 11 goluri. Dar aportul ofensiv al echipei nu a stat doar în acesta, vasluienii reușind să marcheze nu mai puțin de 41 de goluri, din cele 153 marcate. Defensiva a evoluat și ea admirabil, doar campioana competiției reușind să o destabilizeze. Prestația de la competiția desfășurată pe 5 martie în comuna Sărata, din județul Bacău, nu este prima realizare din acest an a puștilor vasluieni. Ei au mai obținut și alte rezultate deosebite la două competiții de fotbal importante la care au participat echipe puternice. Real Junior Vaslui a câștigat anul acesta Brașov Indoor Cup și a ocupat locul doi la Cupa Prosport Focșani.

Competiția a fost organizată sub forma a trei grupe de cinci echipe și s-au calificat în sferturi cele trei locuri unu și cel mai bun loc doi. Vasluienii au participat la competiție cu două echipe. Real Junior Vaslui I a disputat meciuri în grupa B, împotriva echipelor Sporting Bacău, C.S Municipal Focșani și Luceafărul Bucovina.

În primul meci, cu CSM Focșani, Real Junior I a zburdat pe teren și i-a zdrobit pe adversari cu un umilitor 12 – 0. De același tratament au avut și cei de la Măgura Bacău, care au fost învinși cu 15 – 0 de real junior_vaslui_grupa 2008-1elevii lui Ciprian Amarandei. Sucevenii au fost singurii care au reușit să îi învingă în grupă, cu scor minim, 1 – 0. În sferturi, vasluienii i-au învins clar pe cei de la Sporting Bacău, cu 8-0, dar au suferit o nouă înfrângere în semifinale cu CSMS Iași, scor 1 – 4. În finala mică și-au luat revanșa pentru singura înfrângere din grupă și i-au învins pe cei de la Luceafărul Bucovina, scor 5 – 0.

Cea de-a doua echipă a clubului vasluian a participat în grupa C, în care s-a duelat cu CSMS Iași, Galactic Focșani, Aerostar Bacău și Juniorul Suceava. Din păcate au suferit trei înfrângeri, dar au reușit să marcheze în toate meciurile.

Rezultat onorabil și pentru grupa 2009

Real Junior Vaslui a participat și la competiția destinată micilor fotbaliști născuți în 2009. Clubul a ocupat locul patru și a primit și o distincție, cea mai fair-play echipă.

La categoria de vârstă 2009 competiția a fost organizată sub forma a două grupe de câte patru echipe care au disputat meciuri pe 6 martie. S-au calificat în faza următoare primele două locuri. În primul meci, real junior_vaslui_grupa 2008-2vasluienii au pierdut cu 2 – 5 în fața formației campioană la ediția din acest an, Didi Junior Iași. A urmat apoi o victorie categorică, scor 9 – 0 cu Aerostar Bacău. Al treilea meci a fost și el o victorie, scor 3 – 1 cu FC Bacău Verde.

În semifinale vasluienii au fost învinși de cei de la Sportul Onești, scor 1 – 6, iar în finala mică loteria loviturilor de departajare I-a trădat. Real Junior Vaslui a pierdut, scor 3 – 2, după ce la finalul timpului regulamentar scorul era 1 – 1. (G.P)

About Tehno Redactor

One comment

  1. 😝😝😝😝😝

%d blogeri au apreciat: