Home » Sport » Vasluienii au luat sase medalii la Campionatele Naționale de Aruncări Lungi

Vasluienii au luat sase medalii la Campionatele Naționale de Aruncări Lungi

Clubul Sportiv Viitorul Vaslui a obținut sase medalii la Campionatele Naționale de Aruncări Lungi, disputate săptămâna trecută la Arad. Vasluienii s-au remarcat printre cei 170 de participanți la competiție, după ce au câștigat două medalii de aur, una de argint și trei de bronz.

Mihăiță Micu este sportivul care a cucerit aurul la proba de aruncare a ciocanului și a devenit campion național atât la juniori I, cât și la juniori II. La juniori I a aruncat 65,51 metri, în timp ce la juniori II și-a îmbunătățit performanța, cu o aruncare de 71,08.

Pe podiumul de la juniori I s-a clasat și Laurențiu Chelaru care a luat bronzul cu aruncarea sa cea mai buna, de 57,55 metri. Cristina Viorica Bocăneț, sportiva legitimata și ea la Clubul Viitorul Vaslui, a obținut bronzul la juniori II, cu o aruncare de 56,25. Puțin i-a lipsit vasluiencei sa prindă un loc pe podium și la juniori I, unde s-a clasat a patra. Ea a fost urmată în clasament de colega de club, Cosmina Bordun.

La tineret au fost câștigate alte două medalii. Victor Ioniță a cucerit argintul, iar Laurențiu Chelaru a obținut bronzul. (G.P)

About Tehno Redactor