Home » Sport » Atletico Vaslui joacă mâine cu Aerostar Bacău

Atletico Vaslui joacă mâine cu Aerostar Bacău

Atletico Vaslui, formație de fotbal care evoluează în Liga a III-a, joaca mâine, de la ora 15:00, cu Aerostar Bacău. Adversarii din etapa a XV-a ocupă locul șase în clasament, în timp ce vasluienii ocupă locul zece.

Afis _cu Aerostar Bacau_finalCu băcăuanii Atletico Vaslui s-a mai întâlnit în cupă, vara trecută, în prima etapă și au câștigat cu 3 – 2 în tur. Este un derby de tradiție, cu jocuri reușite. Fie ca Vasluiul s-a numit Mecanica, Viitorul, Inter sau FC Vaslui au existat partide interesante cu reprezentantele Bacăului. Acestea au fost de-a lungul timpului Proletarul, Partizanul, Aerostar sau Aripile.

„Ne dorim doar să jucam fotbal, nu avem un rezultat ca obiectiv. Pur si simplu vrem sa fie un spectacol fotbalistic. E primul joc, nu prea suntem pregătiți, dar sperăm ca până la vară să avem un schelet al echipei demn de luat în seamă și să suplimentăm cu jucători lotul. Încercăm să pornim un proiect de sprijinire al produselor vasluiene, indiferent de localitatea de proveniență. Vrem să facem o tombolă prin care să promovăm produse și servicii ale județului Vaslui în ideea că și fotbalul promovează același lucru. Dacă are cineva ceva de oferit, îl așteptăm, îi punem la bătaie la o tombolă și în mod gratuit își va putea promova firma. Acesta este primul pas în noul nostru proiect «Și eu sunt Vaslui», o continuare a ce am avut anul trecut, «Promovăm Vasluiul cu vasluieni». Spiritul este același, sperăm ca implicarea oamenilor să fie una mai bună. E adevărat că pe parcursul anului trecut au mai apărut și sponsori, vrem să și mulțumim, în mod special primului nostru sponsor, Compactus Rom din Bârlad. Cu timpul au mai apărut și din zona Vasluiui, Aurocor, Dalsor, Vecchia Roma, Goscom, Aquavas. Anul acesta avem ca sponsor principal firma Radical și sperăm ca primăria să se alăture și ea proiectului nostru prin finanțarea nerambursabilă la care râvnim și care ne-ar permite existența pe mai departe. Interesul nostru e să atragem lumea la stadion prin jocurile pe care le practicăm. Sperăm că vom rezista cele 90 de minute pentru că deocamdată suntem tributari la ceea ce înseamnă pregătire fizică”, ne-a declarat Costinel Botez, director sportiv la Atletico Vaslui. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: