Home » Justitie » Bătaie mare pe funcțiile de ofițeri la Poliția Vaslui: peste zece candidați pe loc

Bătaie mare pe funcțiile de ofițeri la Poliția Vaslui: peste zece candidați pe loc

Peste 160 de agenți din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui s-au înscris la concursul organizat, la sfârșitul acestei săptămâni, pentru a trece în corpul ofițerilor.

Bătaie mare pe funcțiile de ofițer la Poliția Vaslui. Recrutarea de personal din sursă internă, adică a celor care deja lucrează în structurile Ministerului Afacerilor Interne, a încins spiritele în rândurile agenților. Drept dovadă este numărul foarte mare de subofițeri care s-au înscris pentru cele 16 funcții de ofițer scoase la concurs. În total, sunt 165 de candidați, ceea ce înseamnă peste zece pe loc. O concurență la fel de acerbă este și pe singura funcție scoasă la concurs la Serviciul Cabinet al șefului Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui. Pe lângă ceilalți candidați, s-au înscris și cei doi subofițeri, Alina Tonică și Loredana David, care au ajutat-o în ultimii ani pe Mihaela Ștraub în relațiile cu presa.

După ce au trecut de testele psihologice și alte evaluări eliminatorii, toți candidații vor susține și proba scrisă, pe data de 19 martie, concursul organizându-se la sediul IPJ Vaslui. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

#ASCO20. Trastuzumab deruxtecan este eficient în formele metastatice, HER2 pozitive de cancer pulmonar, gastric și colorectal

Fam-trastuzumab deruxtecan-nxki (denumire comercială Enhertu) este eficient și sigur ...

Ana Rinder: 95% din intervențiile în domeniul urologic vor fi făcute la Spitalul de Urgență Vaslui

Conducerea Spitalului Județean de Urgență (SJU) Vaslui susține că ...

#ASCO20. Administrarea de avelumab în cancerul de vezică urinară avansat post-chimioterapie crește rata de supraviețuire

Combinația dintre imunoterapia cu un inhibitor al punctelor de ...