Home » Monden » Lidia Buble l-a eclipsat financiar pe iubitul ei! Ce salariu are Răzvan Simion la Antenă!

Lidia Buble l-a eclipsat financiar pe iubitul ei! Ce salariu are Răzvan Simion la Antenă!

Lidia Buble și Răzvan Simion formează un cuplu de mai bine de un an și, desi prezentatorul TV este mult mai mare decat artista, la capitolul finante, blondina îi dă clasă iubitului ei.

Anul trecut, Răzvan Simion a fost fotografiat ieșind din casa Lidiei Buble, după o noapte petrecută alături de artista de 22 de ani. Mult timp, prezentatorul TV nu a dorit să ofere declarații pe seama acestui subiect, limitându-se la a mărturisi că el și soția sa nu mai formează un cuplu.

Între timp, Răzvan și Lidia și-au asumat relația, ba chiar au venit de mână la câteva evenimente mondene. De altfel, de atunci, cântăreața nu pierde nicio ocazie de a afirma că este îndrăgostită până peste urechi, că se mândrește cu faptul că are lângă ea un bărbat matur, de la care are în fiecare zi ce să învețe. De altfel, Lidia nu face nici un pas fără să își consulte iubitul, căruia nu îi iese din cuvânt. Lidia câștigă de trei ori mai mult decât Răzvan!

Un lucru este clar. Răzvan este cocosul în casă, iar Lidia nu dă nici un semn că ar semăna cu o găină harnică, ci mai degrabă cu o puiuță mereu pusă pe șotii, dornică de celebritate. Ei bine, există, totuși, un capitol la care cântăreața îi dă clasă iubitului mai mare cu peste 15 ani. Mai exact, atunci când vine vorba despre finanțe, Lidia câștigă mult mai bine decât iubitul ei. De la începutul acestui an, Ea a câștigat peste 50.000 de euro, bani proveniți din concerte. Dacă înainte de a se cupla cu Răzvan, Lidia cânta pe 800 de euro, după mediatizarea excesivă de care a avut parte, ea nu urcă pe scenă fără 1500. Concerte are gârlă și, ce-i drept, vocea o ajută să se numere printre cei mai talentate soliste din România. Astfel, la un calcul simplu, putem deduce faptul Lidia câștigă aproape 17.000 de euro. În tot acest timp, Răzvan Simion câștigă 6000 de euro pe luna ca prezentator al Antenei 1, însă, din ei trebuie să plătească pensia alimentară celor doi copii, adică 1500 de euro pe lună.

Sursa; cancan.ro

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: