Home » Monden » Bianca Dragusanu, gravida! Vestea la care toata lumea se astepta! Iubita lui Victor Slav nu se grabeste: pana nu are confirmarea oficiala din partea medicilor nu face anuntul public

Bianca Dragusanu, gravida! Vestea la care toata lumea se astepta! Iubita lui Victor Slav nu se grabeste: pana nu are confirmarea oficiala din partea medicilor nu face anuntul public

Surpriza uriasa in lumea mondena! Bianca Dragusanu este pe cale sa devina mama, dupa ce relatia cu Victor Slav merge mai bine ca niciodata!De cateva luni bune, Bianca si Slav formeaza cuplul perfect! Celebri, frumosi si bogati, cei doi se inteleg de minune si doar un copil mai lipseste in acest tablou minunat de familie. De altfel, diva a si declarat, recent, pentru WOWbiz.ro ca intentioneaza sa devina mama in 2016 si chiar isi doreste doua fetite.

Dorinta vedetei pare sa se transforme in curand in realitate… Informatia, tinuta la „mare secret” de Bianca pana la confirmarea oficiala din partea doctorilor, primeste o confirmare neasteptata: saptamana trecuta, trei zile la rand, Bianca a fost zarita in farmacia dintr-un mall situat in apropierea locuintei sale, cumparand foarte multe teste de sarcina! In plus, a achizitionat si vitamine, dar si acid folic, arhicunoscut ca fiind un produs folosit foarte mult de femeile aflate in primele luni de graviditate.

La ultima iesire in public, Bianca a ales o bluza mai larga, nu un tricou mulat sau cu vedere la abdomen, asa cum obisnuiaToate aceste vizite la farmacie si produsele cumparate de Bianca au dus la ridicarea multor semne de intrebare printre angajatii farmaciei, care au considerat, avand in vedere experienta lor, ca superba roscata ar fi cam in a doua luna de sarcina. Atunci este perioada in care se folosesc in exces testele de sarcina si se iau, conform sfatului doctorilor, vitamine, pentru ca organismul sa se fortifice.

Sa fie acestea primele poze cu Bianca insarcinata?Faptul ca Bianca ar fi putea fi gravida o confirma si ultimele imagini in care paparazzii WOWbiz.ro au surprins-o, alaturi de Victor, chiar la ziua sa de nastere! De regula, imbracata in t-shirt-uri mulate, Dragusanca a ales, de data aceasta, spre mirarea tuturor celor care o cunosc, o bluza mai larga, care sa ii ascunda o eventuala sarcina.

In acest moment, Bianca e decisa sa urmeze modelul altor gravide celebre, ca Valentina Pelinel si Anca Serea, care initial au negat existenta unei sarcini, pentru a reveni asupra informatiei in ziua in care doctorii le-au dat OK-ul. Asa ca sa nu va mire daca zilele urmatoare o veti auzi pe Bianca spunand: „Nu, nu sunt gravida”.

Sursa: cancan.ro

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: