Home » Sport » Fotbaliștii de la “Ștefan cel Mare”, cei mai buni din Vaslui

Fotbaliștii de la “Ștefan cel Mare”, cei mai buni din Vaslui

Sâmbătă, 12 martie, echipa de băieți a Școlii nr. 5 „Ștefan cel Mare” din Vaslui a câștigat titlul de campioană municipală la fotbal, clasele I-IV. În finala etapei municipale a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la fotbal, Școala nr. 5 „Ștefan cel Mare” a învins Școala 6 Mihai Eminescu, scor 6 – 2. Finalistele s-au calificat la faza județeană care va avea loc pe 26 martie, la Vaslui. Pe locul trei s-a clasat Școala nr. 4 „Elena Cuza”, care a învins Școala nr. 9 “Vasile Alecsandri” în finala mică, după lovituri de la 7 metri.

“Felicit micii fotbaliști pentru dăruire, ambiție și disciplină dar mai ales pentru performanța obținută. Mulțumesc părinților, colegilor antrenori de la celelalte cluburi și iî mod deosebit colegilor de catedră. Felicit toate echipele și colegii de la școlile participante”, a declarat pentru Est News profesoara Mihaela Vîrlan.

Echipa este formată din jucătorii Gabriel Craiu, Iustin Croitoru, Ianis Spînu, Cosmin Carp, Eduard Ignat, Rareș Stratica și Cosmin Ilieș. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...