Home » Sport » Fotbaliștii de la „Ștefan cel Mare”, cei mai buni din Vaslui

Fotbaliștii de la „Ștefan cel Mare”, cei mai buni din Vaslui

Sâmbătă, 12 martie, echipa de băieți a Școlii nr. 5 „Ștefan cel Mare” din Vaslui a câștigat titlul de campioană municipală la fotbal, clasele I-IV. În finala etapei municipale a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la fotbal, Școala nr. 5 „Ștefan cel Mare” a învins Școala 6 Mihai Eminescu, scor 6 – 2. Finalistele s-au calificat la faza județeană care va avea loc pe 26 martie, la Vaslui. Pe locul trei s-a clasat Școala nr. 4 „Elena Cuza”, care a învins Școala nr. 9 “Vasile Alecsandri” în finala mică, după lovituri de la 7 metri.

„Felicit micii fotbaliști pentru dăruire, ambiție și disciplină dar mai ales pentru performanța obținută. Mulțumesc părinților, colegilor antrenori de la celelalte cluburi și iî mod deosebit colegilor de catedră. Felicit toate echipele și colegii de la școlile participante”, a declarat pentru Est News profesoara Mihaela Vîrlan.

Echipa este formată din jucătorii Gabriel Craiu, Iustin Croitoru, Ianis Spînu, Cosmin Carp, Eduard Ignat, Rareș Stratica și Cosmin Ilieș. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: