Home » Sport » Meciuri spectaculoase în liga a IV-a și a V-a

Meciuri spectaculoase în liga a IV-a și a V-a

Duminică s-a disputat o nouă etapă în cadrul ligilor de fotbal organizate de Asociația Județeană de Fotbal Vaslui. Spectatorii au avut parte de meciuri spectaculoase, răsturnări de scor și modificări în clasament.

În Liga a IV-a favoritele și-au câștigat meciurile, iar liderul Pajura Huși a învins la Vaslui, scor 2 – 1, pentru a se distanța la șase puncte în fruntea clasamentului. Formația de pe locul secund, Vitis Șuletea, a stat în etapa aceasta și are un meci mai puțin disputat. Perdantă rundei este FC Vaslui, care prin înfrângerea suferită a permis bârlădenilor să se apropie la doar un punct de locul patru. Bârlădenii au învins lanterna roșie Flacăra Murgeni, cu 6 – 1, într-un meci controlat cu ușurință. FC 2007 Gârceni și-a consolidat locul trei prin victoria de pe teren propriu cu Multim Perieni, scor 4 – 2, iar Viitorul Rebricea a învins cu 4 – 2 Unirea Banca, colega din partea de jos a clasamentului. Pajura Huși a acumulat 33 de puncte, Vitis Șuletea este pe doi cu 27, iar FC 2007 Gârceni completează podiumul cu 25. Pentru locul patru și ultimul de play-off se luptă FC 2002 Vaslui, cu 18 puncte și Sporting Bârlad, cu 17.

În seria I Vaslui a Ligii a V-a, Avântul Zăpodeni a învins lanterna roșie Inter Sport Vaslui, cu 3 – 1. Grație acestei victorii s-a apropiat la doar două puncte de liderul Victoria 2013 Muntenii de Jos, care a stat. Racova Pușcași și-a consolidat locul trei prin victoria împotriva următoarei clasate, Viitorul Văleni, scor 3 – 2, dar echipa de pe locul patru are un meci mai puțin disputat. SC 2000 Lipovăț a învins cu 2 – 1 pe Voința Ștefan cel Mare în ultimul meci al etapei pentru a urca o poziție și a scăpa de postura de lanternă roșie. Echipa de pe primul loc, Victoria 2013 Muntenii de Jos are 22 de puncte, Avântul Zăpodeni ocupă locul doi cu 20 de puncte, iar Racova Pușcași cu 17 puncte, dar și un meci în plus disputat, ocupă locul trei.

În seria a II-a derby-ul locurilor unu și doi s-a terminat nedecis. Star Tătărani a reușit doar o remiză cu Dinamic Boțești, iar cele două echipe rămân cu câte 19 puncte fiecare în fruntea clasamentului. Vulturul Bălteni a suferit o înfrângere usturătoare de la LPS Vaslui, 0 – 5, în deplasare. Totuși, în ciuda rezultatului surpriză, completează podiumul, cu 15 puncte acumulate.

În seria a III-a Bârlad, Steaua Ivești este noul lider al competiției după ce a avut de efectuat o formalitate cu ultima clasată, scor 7 – 1. Iar FDR Tutova, ocupanta locului trei, a învins la scor de neprezentare, 3 – 0 pe Unirea Alexandru Vlahuță. Formația din Ivești a strâns cele mai multe puncte până acum, 19, dar are un meci în plus disputat. Formația de pe locul doi , Juventus Falciu, are cu doar un punct mai puțin și atacă prima poziție. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: