Home » Justitie » Șofer amendat cu 33.000 de lei, după ce asupra sa au fost descoperite peste 2.400 de fiole cu anabolizante

Șofer amendat cu 33.000 de lei, după ce asupra sa au fost descoperite peste 2.400 de fiole cu anabolizante

Un șofer din Republica Moldova a fost amendat cu 33.000 de lei de vameșii din Punctul de Trecere a Frontierei Albița după ce în anvelopa roții de rezervă a microbuzului pe care-l conducea au fost găsite ascunse peste 2.400 de fiole cu substanțe anabolizante aflate pe lista celor interzise.

Descoperire importantă de substanțe interzise în Vama Albița. Peste 2.400 de fiole cu anabolizante au fost găsite ascunse în anvelopa roții de rezervă a microbuzului condus de tânărul de 30 de ani care încerca să le introducă ilegal în țară, prin Vama Albița. Aflate pe lista substanțelor interzise în România, anabolizantele urmau să ajungă într-una din țările din vestul Europei pentru a fi vândute pe piața neagră.

„Cele 2.425 de Testosteronă și Sustomed au fost descoperite ascunse în roate de rezervă a microbuzului în urma controlului amănunțit efectuat de echipa comună, polițiști de frontieră și inspectori vamali, asupra autovehiculului, în baza profilului de risc. Întreaga cantitate de anabolizante a fost confiscată, iar conducătorul auto a fost sancționat contravențional”, a declarat purtătorul de cuvânt al STPF Vaslui, Irina Mirică.

Amenda dată șoferului din Republica Moldova de către inspectorii vamali a fost de 33.000 de lei. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: