Home » Sport » Bârlădeanul Aurel Aniță, dublu campion balcanic

Bârlădeanul Aurel Aniță, dublu campion balcanic

Bârlădeanul Aurel Aniță a câștigat weekend-ul trecut, la Campionatul Balcanic al Atleților Veterani, două titluri de campion balcanic, la 400 și 800 de metri. A cucerit de asemenea argintul la 1.500 și 200 metri. aurel anitaSportivul în vârstă de 61 de ani a și doborât la acest concurs recordul național la 400 de metri, cu timpul de 1.07.86. A avut de înfruntat concurenți din Turcia, Serbia, Bulgaria, Muntenegru și Grecia.

În paralel cu această competiție a mai participat și la Campionatul Național de sală, unde bârlădeanul a câștigat locul I și titlurile de campion național la probele de 200, 400, 800 și 1.500 de metri. Medaliile sunt deja o tradiție pentru campionul neobosit, pe care doar unele incoveniente fizice precum accidentări sau răceli îl pot opri să cucerească aurul.

Este salariat al Ocolului Silvic Bârlad și se antrenează în fiecare dimineață în Grădina Publică din orașul natal, pentru a fi în cea mai bună formă la concursuri. Are zeci de titluri de campion local, național și internațional. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...