Home » Social » Doi premianți vasluieni la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială

Doi premianți vasluieni la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială

Doi finaliști din județul Vaslui, nominalizați la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, au reușit să convingă, prin portofoliile prezentate unui juriu de specialitate că merită să primească premiul cel mare la categoriile la care au fost nominalizați și clasați pe primele trei locuri.

gala-asistenta-socialaDoi asistenți sociali din Bârlad și unul din Huși s-au întors acasă cu premiul „Asistentul social al anului 2015”. Ștefania Savin (Huși) a obținut premiul pentru asistentul social din domeniul protecției copilului, iar Bogdan Ionuț Stan (Bârlad) a câștigat premiul Galei la categoria „Asistentul social din domeniul persoanelor cu dizabilități”. Au mai fost nominalizați și s-au calificat pe primele trei locuri și asistenții sociali Oana Drumea (Bârlad) și Ramona Istrate (Huși), dar nu au reușit să obțină premiul categoriei la care au participat.

Premiul mă onorează și mă obligă în același timp. Am fost și anul trecut printre primii trei finaliști la aceeași categorie, dar anul acesta am convins juriul. Portofoliul meu a fost mai consistent și cred că și nominalizarea de anul trecut a contat”, ne-a declarat Bogdan Ionuț Stan.

Luni, 14 martie, s-a desfășurat la Ateneul Român a III-a a Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială. Evenimentul, organizat de Colegiul Național al Asistenților Sociali din România, a avut ca scop recompensarea performanței celor care lucrează în acest domeniu. La Gală au participat finaliști ai celor 18 categorii, precum și reprezentanți ai instituțiilor guvernamentale și neguvernamentale, ai autorităților locale și jurnaliști și politicieni implicați în activitatea de asistență socială. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: