Home » Sport » CS "Sulsa" Vaslui, 11 medalii la Campionatul Național de taekwon-do

CS "Sulsa" Vaslui, 11 medalii la Campionatul Național de taekwon-do

Clubul Sportiv “Sulsa” Vaslui a câștigat prin sportivii săi 11 medalii la Campionatul Național de taekwon-do pentru juniori și seniori. La competiția găzduită de municipiul Vaslui, sportivii de la “Sulsa” au obținut, în urma evoluțiilor notabile, patru medalii de aur, trei de argint și patru de bronz. Rezultate care au plasat clubul pe locul trei în clasamentul general, la juniori.

sulsa1Alexandru Filip a fost declarat juniorul competiției, după ce a devenit campion național la tull și luptă, individual. Acesta a contribuit și la obținerea medaliei de aur la tull pe echipe de către CS “Sulsa”. A obinut și argintul la spargeri forță, individual.

Tot la juniori, elevi ai antrenorului Marius Ionicescu au obținut alte trei medalii, la luptă. Cătălin Adochiei și Ștefan Tăbăcaru au obținut argintul, iar Valentin Cherciu bronzul.

La seniori, Ștefan Toma a devenit campion național la tull. Iar Ciprian Mihăilă și Andrei Măcărescu au obținut bronzul la luptă individual. Echipa de seniori a ocupat locul trei pe podium la tehnici speciale. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: