Home » Monden » După sarcină și alăptare, Andreea Mantea a decis să-și schimbe silicoanele: ”Vreau sâni mai mici!”

După sarcină și alăptare, Andreea Mantea a decis să-și schimbe silicoanele: ”Vreau sâni mai mici!”

Prezentatoarea emisiunii Wowbiz a atras atenția tuturor invitaților prezenți marți seara la Gala TVmania Stars 2016, unde a afișat un decolteu generos, pus în valoare de rochia roșie.

Mămică a unui băiețel în vârstă de 9 luni și jumătate, Andreea Mantea și-a redobândit dimensiunile de invidiat. Noua siluetă a brunetei l-a pus în dificultate chiar și pe stilistul postului Kanal D, care a constatat cu doar câteva ore înainte de eveniment că ținutele pe care i le pregătise nu i se potrivesc.

“Am avut un mic incident cu rochițele pe care mi le-a adus stilistul. Nu că ar fi fost urâte sau Doamne ferește, doar că erau cu un număr sau cu o jumătate de număr mai lărguțe, adică picau ca un sac pe mine. Așa că am apelat la o rochie din garderoba proprie, de demult”, ne-a mărturisit ea.

Și dacă centimetrii în minus de la nivelul taliei reprezintă un motiv de bucurie pentru vedetă, în rest, sarcina, alăptarea, slăbitul par să fi lăsat urme pe trupul Andreei.

Va scăpa de durerile de spate

ANGE1655

“Când slăbești cu totul, ai nevoie și de sport ca să tonifici părțile care se lasă. Nu vreau să fiu ipocrită și să zic: nu, eu sunt perfectă! Îți dai seama că se lasă pe ici, pe colo, în special unde este mai multă greutate. A fost un bust care a hrănit un copil. Deci s-a întâmplat, este normal”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Mantea.

Prin urmare, bruneta intenționează, la un moment dat, să recurgă din nou la bisturiu. Cum este mamă, inițial brunetei i se părea riscantă intervenția, însă între timp și-a schimbat părerea și intenționează să își schimbe silicoanele. “Da, chiar am de gând. Uite că am prins curajul ăsta. E normal! În fond și la urma urmei, o fac pentru mine, așa simt eu nevoia. Voi opta pentru dimensiuni mai mici, așa nu te mai doare nici spatele”, ne-a dezvăluit vedeta Kanal D.

Sursa: libertatea.ro

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: