Home » Social » Scandal în unele baruri din Vaslui din cauza Legii antifumat

Scandal în unele baruri din Vaslui din cauza Legii antifumat

Noua Lege antifumat a provocat scandaluri, miercuri, în multe baruri din Vaslui, după ce clienții nu au mai fost lăsați de ospătari să mai fumeze la mese cu o zi înainte de punerea în aplicare a actului normativ prin care se interzice fumatul în spațiile publice închise.

Ca la noi la nimeni. La fel s-a întâmplat și în cazul Legii antifumat. Din exces de zel sau de frică să nu fie sancționați, mulți patroni de baruri și restaurante din Vaslui au decis să interzică de miercuri fumatul în localuri. Evident, acest lucru a condus la apariția unor conflicte între ospătari și clienți. Bucuroși că mai au o ultimă zi la dispoziție să fumeze o țigară la cafea sau bere, cei care au intrat în baruri sau restaurante s-au trezit apostrofați de ospătari că nu mai au voie cu țigara aprinsă în local, poftindu-i pe aceștia afară.

Parcă au înnebunit cu toții cu legea asta. Peste tot la televizor și prin ziare scrie că de mâine (n.r.-joi) nu mai este permis fumatul în baruri și ei ne scot în stradă de astăzi. Atunci să rămână fără clienți, căci eu nu am de gând să ies la ușa crâșmei să fumez”, ne-a declarat un client.

Cu o zi în plus sau în minus, fumătorii vor trebui, de astăzi, să se adapteze noilor prevederi legale și să accepte că nu mai au voie să fumeze în spații publice închise. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: