Home » Sport » Bârlădeniii de la Miyagi Dojo, campioni naționali

Bârlădeniii de la Miyagi Dojo, campioni naționali

Clubul “Miyagi Dojo” din Bârlad, condus de sensei Gabriel Manta, s-a întors de la Campionatul Național de Full-Kempo și Semi-Kempo cu nu mai puțin de 18 medalii. O performanță extraordinară, pentru că la competiție care a avut loc pe 12 martie în cadrul Complexului Sportiv Apolo București au fost prezenți aproape 1.000 de participanți. La Full Kempo au participat aproximativ 560, iar la Semi-Kempo 380. De asemenea sportivii au fost foarte solicitați, bârlădenii obținând rezultate deosebite în condiția în care competiția s-a desfășurat pe durata a 14 ore.

manta_gabrielAu obținut locul I Rareș Mârzac, Teodor Chiper, Marian Pelin și Eduard Stupu. Șapte locuri II au fost câștigate de Teodora Oprea, Cristian Petrovici, Radu Pascu, Diana Bâclea, Iustin Toma, Vanea Serdiucenco și Lucian Petrovici. Pe podium, pe locul trei, au mai urcat Toma Mârzac, Ionuț Huean, Mihai Crisu, Elena Munteanu, Ianis Năstruț, Cosmin Sauciuc și Maria Pavel.

“Eu mă aștept mereu la medalii de la ei. Dar având în vedere că noi am plecat la patru dimineață din Bârlad și am intrat în luptă tocmai la ora șase după-amiază, rezultatele au fost foarte bune. Am concurat după 14 ore de la plecare, timp în care s-a acumulat oboseală. A fost o competiție foarte solicitantă și datorită nivelului tehnic ridicat al luptătorilor. Nu am ce să le reproșez copiilor, dimpotrivă, sunt mândru de toți cei 18 sportivi din lot. Le mulțumesc atât lor cât și părinților pentru eforturile depuse. Teodora Oprea a întâlnit în finală pe Șchiopu Ana Maria, campioana mondială și a pierdut și datorită faptului că meciul a început foarte repede după un altul disputat de ea. Iar Rareș Mârzac,la -35 de kg este foarte bun, e neînvins până la ora actuală”, a declarat pentru Est News sensei Gabriel Manta. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...