Home » Justitie » Tatiana și Nicoleta, vestitoarele primăverii

Tatiana și Nicoleta, vestitoarele primăverii

de Simona MIHĂILĂ

prostituate tatiana nicoleta2

Tatiana Balan

Șoferii care intră în Bârlad prin partea de sud a orașului au parte de o primire călduroasă. Le-o asigură cele două „gazele” care, în ciuda vicisitudinilor vremurilor, reușesc să țină aprinsă făclia victorioasă a celei mai vechi meserii din lume.
Tatiana Balan și Nicoleta Iorga, vestitele prostituate din zona Bârladului, erau, ieri, la datorie, pe DN 581, în momentul în care presa din localitate se întorcea de la o conferință de presă.
Secunda în care autobuzul în care se aflau ziariștii a încetinit în dreptul lor, le-a zăpăcit de fericire pe cele două fete. Crezându-l plin de „clienți”, au alergat nerăbdătoare spre ușile deschise. Dar, surpriză: în locul clienților cu buzunarele doldora de bani, ”gazelele” au avut șocul vieții lor când s-au văzut întâmpinate, pe treptele autobuzului, de o groază de gazetari cu aparate foto și camere de luat vederi.prostituate tatiana nicoleta1
Tatiana și Nicoleta au rupt-o îngrozite la fugă acoperindu-și fața și ridicându-și poalele, în timp ce ne aruncau vorbe otrăvite și înjurături greu de reprodus. Ba ne-au amenințat și că ne dau în judecată!

Pline de amenzi dar și de conturi grase

Cele două prostituate le sunt cunoscute bârlădenilor de ani de zile. Ultima pățanie care le-a adus în fața reflectoarelor s-a petrecut în toamna trecută, când au sechestrat un bârlădean din cauză că acesta nu a vrut să plătească întreaga ”consumație”.
Se mai știe și că sunt pline de bani. De exemplu, fată muncitoare și neobosită, Tatiana a strâns în conturi zeci de mii de euro. Numai dobânzile pe care le încasează prolifica vânzătoare de plăceri se ridică la aproximativ 5.000 de euro pe an.
prostituate tatiana nicoleta3Pe cât de talentată în ”afaceri”, pe atât de modestă s-a dovedit acest exemplu de om al muncii. Informațiile despre conturile sale grase au ieșit la iveală abia după ce prostituata a fost obligată de autoritățile statului să-și plătească amenzile care i-au fost administrate pentru practicarea prostituției de-a lungul anilor.
Din 2005 și până în primăvara trecută, acumulase sancțiuni contravenționale în valoare de peste 55.000 de lei, pe care, strânsă cu ușa de către ANAF, Tatiana a plătit până la ultimul leu.
„Am rămas și noi mirați că a avut atâția bani. Cei de la Finanțe au descoperit că femeia aceasta avea într-un cont din bancă și mai mulți bani decât totalul amenzilor. I-au calculat că încasa o dobândă anuală de la bancă în valoare de circa 2.200 de lei”, declara, anul trecut, pentru Est News, primarul comunei Ibănești
Inspectorii fiscali spun că depozitele sârguincioasei prostituate se ridicau anul trecut la circa 360.000 de lei.

About Simona Vasile

One comment

  1. Stau acolo nu numai ele ci si alte fetie aduse la produs pentru ca
    politia ,politia locala si jandarmeria nu-si fac traeba si trec
    indiferenti pe langa ele.

%d blogeri au apreciat: