Home » Sport » O etapă lipsită de surprize la minifotbal

O etapă lipsită de surprize la minifotbal

Etapa a XIII a Ligii de minifotbal a oferit meciuri spectaculoase, în care favoritele au învins conform așteptărilor. Singura remiză înregistrată a fost consumată între liderul Inter Traian (34 puncte) și Victoria Unistil, scor 2 – 2. Deși echipele sunt despărțite în clasament de 14 puncte, campioana în exercițiu are două partide restante de jucat.

Într-un alt derby, PNV (26 puncte) a reușit să își păstreze momentan locul doi, după ce a învins cu 1 – 0 pe Spartanii. Simba rămâne aproape, după ce i-a învins în meci direct în restanța din etapa a IV-a cu 3 – 1. După ce i-au învins și pe cei de la Zimbru în etapa curentă, cu 4 – 2, fotbaliștii de la Simba s-au apropiat la doar un punct de PNV. Iar cele două meciuri restanță pe care le au de jucat le oferă șanse mari de a urca în clasament.

„Nu ne-am trasat un obiectiv foarte ambițios, ne-am prezentat pur și simplu ca să jucăm de plăcere. Nu mai avem obiective foarte înalte datorită permutărilor din lot, deși avem două restanțe. Dacă ar fi rămas toți jucătorii pe care i-am avut în lot puteam ataca primul loc, așa vrem un loc pe podium. Cei de la Inter Traian sunt cea mai bună echipă atât prin prisma rezultatelor, cât și a jocului. Dar sperăm să facem o figură frumoasă în etapa viitoare. Vrem să îi batem, de asta ne prezentăm, știi unde te afli când îi înfrunți pe cei mai valoroși.”, ne-a declarat Cristian Petruț, antrenorul echipei Simba.

În alt meci, Red Star a avut câștig de cauză și a învins pe Redcon1/Morani cu 5 – 0. Ultima clasată, Redcon1, rămâne cu doar un punct obținut.

În următoarea etapă se vor juca ambele meciuri din această ediție de campionat, între Victoria Unistil și Red Star. Cei de la Simba întâlnesc liderul Inter Traian și cu o victorie în fața acestora se pot gândi la titlu.

PNV va avea un meci de palmares cu ultima clasată, Redcon1/Morandi, iar Spartanii înfruntă Zimbru în meci direct pentru locul cinci.

Campionatul Județean de Minifotbal Vaslui mai are de disputat opt etape. (G.P)

 

About Tehno Redactor