Home » Sport » Atletico Vaslui a fost surclasată de campioana Ligii a III-a

Atletico Vaslui a fost surclasată de campioana Ligii a III-a

Formația de fotbal Atletico Vaslui nu a reușit să producă o surpriză, vineri, în meciul de campionat cu Sepsi Sf. Gheorghe și a pierdut clar, scor 0 – 5. Singurele înfrângeri de până acum au venit pentru liderul ligii a III-a, „Sepsi”, în deplasare și au fost la scor minim, 0 – 1, astfel că vasluienii se luptau doar pentru a primi goluri cât mai puține.

Gazdele, care au suferit doar două înfrângeri până acum, au controlat atletico vaslui3partida de la un capăt la altul. Vasluienii au avut puține ocazii și s-au trezit conduși încă din minutul opt, după golul marcat de Fulop. După alte patru minute, scorul era 0 – 3, goluri marcate de Damian și Mitra în minutele 22 și 26. Oaspeții au încercat să limiteze proporțiile dezastrului, dar tot au mai primit două goluri, de la Neculai și Veress, în minutele 73 și 89.

Este a doua înfrângere consecutivă pentru fotbaliștii antrenați de Gabriel Crăciun, după ce au pierdut și cu Aerostar Bacău, scor 1 – 3. Antrenorul – jucător nu a avut drept de joc, după ce a fost eliminat în meciul precedent.

Atletico Vaslui a strâns opt puncte până acum, din două victorii și două rezultate de egalitate și ocupă locul doisprezece. Totuși, trei formații care se află mai sus în clasament s-au retras din competiție sau au fost excluse. Este vorba despre Bucovina Rădăuți, Metalosport Galați și FC Zagon.

În următorul meci, pe teren propriu, Atletico Vaslui va primi vizită formației Știința Miroslava, ocupanta locului trei. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: