Home » Sport » Calificare la turneul semifinal pentru junioarele IV de la LPS Vaslui

Calificare la turneul semifinal pentru junioarele IV de la LPS Vaslui

Handbalistele junioare IV de la LPS Vaslui s-au calificat la turneul semifinal care va avea loc în perioada 20 – 22 mai, după ce au câștigat Euroregiunea de la Iași.

Fetele antrenate de profesoara Maria Ostan au înregistrat victorii pe linie la competiția care s-a desfășurat weekend-ul trecut. În finala mare, LPS Vaslui lps vaslui_junioare IVa învins prima echipă a LPS Iași, scor 21 – 15. Au dat și golgheterul turneului, pe Mădălina Gabriela Carp. Au învins clar în grupe Vulturul Todireni Botoșani, scor 28 – 4, LPS Piatra Neamț, cu 19 – 9, LPS 2 Iași, cu 20 – 9. Dar au avut și emoții, cu LPS Suceava, scor 22 – 20 și OK Sport Onești, scor 16 – 15. Pe locul trei s-a clasat OK Sport Onești, iar pe patru HC Buhusi.

Echipa care a reușit o performanță pentru handbalul vasluian este formată din Mădălina-Gabriela Carp, Smaranda Mihăilă, Ana Apetri, Daria Pricopel, Elena Păpăoaru, Alexandra Bărbuță, Anemona Arhire, Gabriela Bulboacă, Cristina Irimia, Denisa Atomoaie, Ingrid Todeilă, Raluca Maftei, Anamaria Tăcutanu, Bianca Artene, Raluca Bobu și Ștefania Groothuis.

maria ostan

Maria Ostan

„Noi nu ne-am mai întâlnit cu echipele pe care le vom înfrunta în turneul semifinal și este greu de spus ce se va întâmpla, dar cu siguranță este vorba de echipe puternice. Mă așteptam la acest rezultat pentru că știu ce copii pregătesc, fetele sunt valoroase. Sunt mulțumită și în ce privește organizarea, pentru care a fost responsabil domnul profesor Gabriel Burea”, a declarat pentru Est News Maria Ostan.

Anul trecut, fetele antrenate de profesoara Maria Ostan au terminat pe locul 9 la junioare V. (G.P)

About Tehno Redactor