Home » Administratie » Bârladul reciclează. Bârladul colectează ce nu mai functionează

Bârladul reciclează. Bârladul colectează ce nu mai functionează

În perioada 25-26 martie, Asociația ROREC, împreună cu Primăria Bârlad, organizează o nouă acțiune de colectare a deșeurilor electrice și electronice, cu titlul „Bârladul colectează ce nu mai funcționează. Scapă gratuit de deșeurile electrice și electronice!”. Activitatea va consta, în principal, în preluarea deșeurilor de la domiciliu sau de la instituții, în urma unui apel gratuit făcut la numărul de telefon 0800444800. Sâmbătă, 26 martie, populația va putea aduce în intervalul 9-16 deșeurile electrice și electronice la cele patru puncte de colectare. Unul va fi amplasat în zona fostului supermarket Interex, altul în zona pieței „Sf. Ilie”, al treilea la Piața Mică și al patrulea la intersecția străzilor Dragoș Vodă cu strada Mihai Eminescu.

Atât cei care apelează la telverde cât și cei care aduc deșeurile la punctele de colectare, vor primi câte un talon cu care vor putea participa la o tombolă. Premiile puse în joc de ROREC sunt: două aspiratoare, patru cafetiere și patru mașini de călcat. Persoanele care vor aduce un frigider, vor primi bonuri valorice de 40 de lei, iar cele care vor aduce o mașină de spălat, vor primi bonuri în valoare de 20 de lei. Tombola se va desfășura sâmbătă, 26 martie, de la ora 16, în sala de ședințe a primăriei, iar câștigătorii vor intra în posesia premiilor la începutul săptămânii viitoare”, ne-a declarat ing. Olga Ungureanu, șefa Serviciului Gospodărie Comunală și Locativă din cadrul Primăriei Bârlad.

Persoanele juridice care vor participa la activitatea de colectare vor primi acte justificative pentru casarea obiectelor. Ultima activitate de anvergură de acest gen a avut loc anul trecut, în aprilie, când s-a strâns o cantitate record de deșeuri electrice și electronice, aproximativ patru tone. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: