Home » Administratie » Continuă protestele pungeștenilor

Continuă protestele pungeștenilor

Pentru a patra zi consecutiv, locuitorii din Pungești care au votat pentru demiterea primarului Vlasă, la referendumul de duminică trecută s-au strâns iar în fața Prefecturii Vaslui.

Înfruntând un vânt rece năprasnic, circa 25 de locuitori ai Pungeștiului așteaptă decizia Curții de Apel Iași, în legătură cu instanța care va judeca validarea sau nu, a rezultatului la referendum. Înarmați cu pancarde, pe care sunt scrise lozinci împotriva primarului Mircia Vlasă, pungeștenii sunt deciși să continue protestele până ce Prefectura Vaslui va da un răspuns pe placul lor. (M.M.)

About Mihai Vasile

2 comments

  1. Jandarmeria Romana lasati pe cei de la Pungesti,veniti si faceti controale la 13 km de Vaslui pe teren in fostul sat ZIZINCA comuna Deleni TOPORATORII continua sa ,fure lemne din padure in fiecare zi dimineata si seara,sa faca controale cu cei de la Inspectoratul Silvic Vaslui.
    sAPTAMANA TRECUTA A FOST O COMISIE DE LA gARDA FORESTIERA FOCSANI LA FATA LOCULUI,AU INTOCMIT CU CEI DE LA INSPECTORATUL SILVIC VASLUI SI CU CEI DE LA PRIMARIA DELEN IMAI MULTE DOSARE PENALE CARE SUNT IN LUCRU LA PARCHETUL VASLUI PESTE 30 DE DOSARE PENALE SI AMENZI.

  2. TOPORATORII continua sa fure in fiecare zi dimineata si seara ,nu sau speriat de cei de la GARDA FORESTIERA FOCSANI care au fost saptamana trecuta in padurea din fostul sat ZIZINCA comuna Deleni si au intocmit mai multe dosare penale.
    jandarmeria sa faca controale cu cei de la inspectoratul silvic Vaslui.
    Acesti TOPORATORI vand lemnele pe bautura.

%d blogeri au apreciat: