Home » Sport » Premieră sportivă la Bârlad

Premieră sportivă la Bârlad

Duminică, pe Stadionul Municipal din Bârlad se va desfășura, de la ora 11.00, competiția sportivă „National Junior Cup FRF”. Meciurile fac parte dintr-un proiect organizat de Federația Română de Fotbal (FRF) și Asociația Județeană de Fotbal Vaslui, în colaborare cu ACS Atletic Club Bârlad. Vor participa echipe ale ACS Atletic Club Bârlad, LPS Vaslui, FC Bacău și CSMS Iași.

Proiectul care va demara duminică este un proiect – pilot național, urmând ca la anul, dacă va da roade, va deveni permanent. Fiecare club participant la competiția de fotbal de la Bârlad va veni cu câte patru grupe de copii cu vârste între 7 și 10 ani. Vor fi minim 160 de copii implicați, evident alături de părinții lor”, ne-a declarat Victor Cozma, președintele Asociației Sportive Atletic Club Bârlad.

Proiectul competițional sportiv „National Junior Cup FRF” – Interliga Națională de Fotbal se va desfășura în colaborare cu Primăria și Consiliul Local Bârlad.

ASC Atletic Club Bârlad a primit acordul din partea FRF deoarece a întrunit toate criteriile prevăzute pentru un organizator. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: