Home » Administratie » Bârlădenii au strâns 3,8 tone de deșeuri electrice și electronice

Bârlădenii au strâns 3,8 tone de deșeuri electrice și electronice

La sfârșitul săptămânii tecute, ROREC în colaborare cu Primăria Bârlad a organizat o acțiune de colectare a deșeurilor electrice și electronice, care s-a soldat cu un rezultat excelent. Bârădenii, persoane fizice și juridice s-au debarasat de 3,85 tone de astfel de deșeuri. Din cele patru puncte de colectare din oraș cel mai solicitat a fost cel amenajat la Piața Mică. Opt voluntari, elevi ai liceelor din Bârlad au urmărit activitatea de depozitare a acestor deșeuri la punctele de colectare din Piața Mică, Piața „Sf. Ilie”, zona fostului Interex și la intersecția străzii Dragoș Vodă cu strada Mihai Eminescu.

A fost o campanie reușită, având în vedere vremea rece și faptul că bârlădenii încă nu au început curățenia de Paște. Ne-am apropiat de patru tone, cât s-a strâns anul trecut”, ne-a declarat ing. Olga Ungureanu, șefa Serviciului Gospodărie Comunală din cadrul Primăriei Bârlad.

Activitatea de colectare a cuprins și o tombolă. Extragerea biletelor câștigătoare s-a făcut sâmbătă, 26 martie, în sala de ședințe a Primăriei. Fericiții câștigători își pot lua premiile începând de astăzi, de la Primăria Bârlad. Două aspiratoare cu acumulator au ajuns la Macovei Bighiu și Vasilica Bejan. Cele patru cafetiere au fost câștigate de Alexandru Boțoroagă, Daniel Dăniluc, Sorin Dăniluc și Anica Hurdugan. Mașinile de călcat au fost obținute prin tragere la sorți de Nicoleta Șușnea, Sorin Scânteie, Anișoara Popescu și Ana Maria V.I. Aceasa din urmă va fi contactată telefonic pentru că nu a dorit să-și scrie numele complet. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: