Home » Politic » Revenirea lui nea Titi în politică i-a revoltat pe cei de la PSRO!

Revenirea lui nea Titi în politică i-a revoltat pe cei de la PSRO!

de Răzvan CĂLIN

Într-o conferință de presă, Daniel Buzamăt, președintele PSRO Vaslui, s-a arătat consternat de ”tupeul” fostului primar al Bârladului, Constantin Constantinecsu.

Reimplicarea lui Constantin Constantinescu în viața politică bârlădeană a stârnit un val de reacții dure din partea celor de la PSRO Vaslui. Într-o conferință de presă susținută ieri, 28 martie, președintele PSRO Vaslui și candidatul acestei formațiuni politice la fotoliul de primar al Bârladului, Daniel Buzamăt, a adoptat o poziție mai mult decât tranșantă față de acest subiect. Buzamăt și-a exprimat indignarea față de ”tupeul” fostului edil – șef al Bârladului de a se implica din nou în viața politică:

”Nu este posibil ca un fost primar al Bârladului, ieșit pe ușa din dos din scena politică, să vină acum să spună că cea mai bună soluție pentru problemele bârlădenilor este tot un candidat PSD. Din 2000 Bârladul și întregul județ sunt conduse de PSD și s-a văzut clar în ce hal suntem. Cât tupeu poți să ai să vii să spui că tot ei, cei de la PSD, sunt soluția salvatoare! Am să am grijă și voi vorbi personal cu cetățenii Bârladului pentru a nu le permite celor de la PSD să-i manipuleze după cum vor ei. Ne-am săturat de borduri vopsite și jardiniere cu flori. Bârladul are nevoie de proiecte viabile, de finanțare din fonduri europene pentru a pune la punct odată pentru totdeauna probleme grave precum infrastructura sau sistemul sanitar”.

În cadrul aceleiași conferințe, a fost prezentat și noul șef al Organizației Județene de Tineret al PSRO, Andrei Morariu, un tânăr bârlădean care activează în domeniul IT.

About Razvan Calin