Home » Politic » Bichineț își atacă șefii de partid: Să organizeze conferințe de presă și să se ocupe de comunele unde s-au născut

Bichineț își atacă șefii de partid: Să organizeze conferințe de presă și să se ocupe de comunele unde s-au născut

Corneliu Bichineț și-a atacat șefii de la PNL, în prima sa conferință organizată după patru ani de când a devenit și a rămas simplu membru de partid, transmițându-le parlamentarilor liberali să o lase mai ușor cu comunicatele de presă și să se ocupe fiecare, pe linie politică, de comunele unde s-au născut.

La patru ani după ce a lăsat PRM-ul lui Vadim, Corneliu Bichineț a organizat prima sa conferință de presă de când a devenit membru simplu de partid, statut pe care și l-a păstrat de-a lungul timpului și la care nu a renunțat nici în prezent. Chiar dacă nu a făcut-o în mod direct, vicele PNL de la Consiliul Județean și-a atacat șefii de partid, cărora le-a recomandat să-i urmeze exemplul și să facă întâlniri cu presa.

M-am acomodat foarte, foarte greu cu stilul de muncă de aici (n.r.-PNL). Mie îmi plac deplasările în teren, pentru că activitatea și forța unui om politic este în teritoriu. În ultimul an, a început să se vadă și în PNL. Mă bucur că, după patru ani de când sunt membru PNL, pot să organizez și eu o conferință de presă. Sper că și parlamentarii vor face astfel de întâlniri cu ziariștii și vor mai renunța la ideea comunicatelor”, a declarat Corneliu Bichineț.

Vicepreședintele PNL de la Consiliul Județean le-a mai cerut șefilor săi de la partid să se ocupe, în perspectiva alegerilor locale, de comunele unde s-au născut sau au rude, dându-se drept exemplu și în acest sens. „Eu răspund de cele mai dificile comune din județ. Le-am luat intenționat, inclusiv Dragomireștiul, acolo unde m-am născut. Răspund de comuna mea, cum mi s-ar părea firesc ca fiecare din conducere să se ocupe de comuna unde s-a născut”, a mai adăugat Bichineț. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: