Home » Sport » Noi lideri în seriile I și II din liga a V-a de fotbal

Noi lideri în seriile I și II din liga a V-a de fotbal

Formația Avântul Zapodeni a învins duminică liderul seriei I Vaslui din Liga a V-a de fotbal, Victoria Muntenii de Jos. Grație golaverajului superior a și cucerit locul 1. Ambele echipe au 23 de puncte, după 11 etape, cu câte șapte victorii, două egaluri și două înfrângeri. Viitorul Văleni a câștigat greu, scor 0 – 1, în avantul zapodeni - victoria muntenii de jos1deplasarea de la SC Lipovat, lanterna roșie a seriei I Vaslui. Tot de un meci greu a avut parte și Inter Sport Vaslui, care a învins cu 4 – 3 în deplasarea de la Voința Ștefan cel Mare. Gazdele conduceau la pauză cu 3 – 2. În ultima etapă a sezonului regulat care se va desfășura în acest weekend, noul lider Avântul Zapodeni va juca în deplasare la Racova Pușcași, iar Victoria Munteii de Jos înfruntă pe teren propriu SC Lipovat. Ocupanta locului trei, Viitorul Văleni, primeste în ultima etapă vizita celor de la Voința Ștefan cel Mare. În mini-play-off se vor înfrunta primele patru clasate, Avântul Zapodeni, Victoria Muntenii de Jos Viitorul Văleni și Racova Pușcași care deja și-au asigurat calificarea.

Și în seria a II-a avem un nou lider, Dinamic Botesti, care a remizat, scor 0 -0, în deplasarea de la Vulturul Balteni. Star Tătărani are totuși un meci mai puțin și cu 22 de puncte, este la doar un punct în spatele liderului. Grație remizei obținute, Vulturul Balteni completează podiumul, cu 16 puncte. LPS Vaslui a învins în alt meci FC Zimbru Spătaru cu 4 – 3. Pentru vasluieni a fost un meci mai greu decât ar fi crezut, după ce la pauză conduceau cu 3 – 1.

Seria a III-a Bârlad nu a mai oferit surprize, liderul Juventus Fălciu administrând un sec 7 – 1 celor de la Unirea Alexandru Vlahuță. Cu un meci mai puțin disputat, echipa de pe locul unu are 24 de puncte. Pe locul doi se află Steaua Ivești, cu 22 de puncte, după victoria, scor 5 – 3, în fața celor de la FDR Tutova. Avântul Băcăni a stat etapa aceasta. (G.P)

About Tehno Redactor