Home » Social » Deocamdată, bârlădenii doar întreabă de vacanțele de Paște și 1 Mai

Deocamdată, bârlădenii doar întreabă de vacanțele de Paște și 1 Mai

Anul acesta, ofertele turistice de 1 Mai vor coincide cu cele de Paști. Deși bârlădenii intră în agențiile de turism din oraș, se limitează deocamdată doar la a cere informații, fără a-și rezerva locuri.

Pachetele de Paști și 1 Mai cuprind, majoritatea, trei zile de cazare, demipensiune și două mese festive cu prețuri între 550 și 650 de lei de persoană, atât la munte cât și la mare. Sunt și pachete turistice de patru și cinci zile cu prețuri evident mai mari. De Paște și 1 Mai, operatorii de turism au pregătite excursii și circuite externe în Bulgaria, Grecia, Franța, Turcia sau Italia.

„Lumea nu dă năvală, deocamdată, nici pentru a-și cumpăra, nici pentru a-și rezerva bilete. Având în vedere că Paștele pică mai târziu, deci va fi mai cald, și că românii vor petrece doar o dată în această perioadă, pentru că pe 1 Mai e Paștele, credem că cererea va fi mulțumitoare. De regulă, cu o săptămână sau două înainte, bârlădenii vor alege să cumpere bilete”, ne-a declarat reprezentantul unei agenții de turism din Bârlad.

Turiștii pot beneficia, până pe 15 aprilie, în anumite cazuri, de înscrieri timpurii care înseamnă o reducere a prețului pachetului turistic cu 10% – 15%. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: