Home » Monden » Andreea Marin riscă pușcăria pentru vorbe spuse la nervi? Diva a amenințat vecinii că le omoară câinii

Andreea Marin riscă pușcăria pentru vorbe spuse la nervi? Diva a amenințat vecinii că le omoară câinii

Pentru Andreea Marin (41 de ani) o banală plimbare cu bicicleta prin fața curții sale s-a transformat într-un coșmar. Fosta “Zână” a fost atacată de patru câini și, pentru că a chemat hingherii, și-a pus aproape toți vecinii în cap. Speriată de cele întâmplate, Andreea a spus că nu se va teme să folosească arme letale, dacă va mai fi atacată de patrupede.

Întâmplarea prin care a trecut Andreea Marin, în weekend, a împărțit lumea în două: unii care îi dau dreptate vedetei, iar alții o huiduie. Cert este un lucru: Andreea a tras o sperietură de zile mari când, pedalând la bicicletă, s-a trezit atacată de patru câini chiar în apropiere de casa ei. Vedeta s-a speriat foarte tare și a scăpat de atacatorii blănoși doar cu ajutorul unei cunoștințe care a sărit să o ajute. “Vorbeam cu o cunoștință la telefon, m-a auzit țipând și a venit repede cu mașina. Așa i-a dispersat. De aici (n.r. din curțile vecinilor) nimeni nu a ieșit să mă ajute. Nu este normal să mergi pe strada ta și să-ți fie frică de câini”, a povestit ea pentru Știrile de la Kanal D.

Andreea a chemat hingherii, care au luat doi dintre cei patru câini atacatori. Spiritele s-au încins, mulți vecini sărind la gâtul vedetei motivând că, prin gestul ei, a condamnat animalele la moarte. Oamenii au povestit pentru Click! că patrupedele au fost castrate și microcipate pe cheltuiala lor, iar animalele nu au făcut niciodată probleme. Filmată cu camera ascunsă în timpul discuțiilor aprinse cu vecinii, “Zâna”, încă șocată de cele ce i se întâmplaseră, a rostit o serie de cuvinte grele: “Eu mi-am luat ce trebuie ca să mă apăr de ei, arme letale, ca să zic așa. Dacă îi mai văd afară și mă atacă vreunul, eu acționez. Să nu vă plângeți apoi că i-am omorât. Îmi spuneți dumneavoastră că nu m-au atacat, îmi garantați asta? Mă doare în cur de garanția dumneavoastră”, a tunat și fulgerat Andreea Marin în filmarea făcută publică de ALF România, o organizație pentru protecția animalelor.

Dacă va da curs celor spuse de ea la nervi, atunci Andreea va avea probleme destul de grave. Asta pentru că, așa cum prevede Legea 205/2004 privind protecția animalelor, “Constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la un an, sau cu amendă, uciderea animalelor, cu intenție, fără drept; rănirea sau schingiuirea animalelor. În plus, instanța poate dispune ca pedeapsă complementară interdicția de a deține animale pentru o perioadă de la un an la 5 ani”. Asta ar însemna că, pe lângă amendă sau pușcărie, Andreea să renunțe și la animalele din curtea sa.

Contactată de Click!, ceva mai liniștită și după ce a analizat la rece cele ce i s-au întâmplat zilele trecute, Andreea a declarat: “Ideea e că nu trebuie să fii nevoit să îți cauți arme să te aperi pe drumuri publice. Nu am luat nimic, dar m-am gândit să caut, însă apoi am considerat că e mai firesc să își facă treaba cei ce sunt plătiți de noi pentru asta. Nu știu dacă există ceva ce te poate apăra în mod real, și nici nu suntem în junglă să ieșim cu frică din casă. Nu e normal!”.

În plus, Andreea a luat o decizie ce, poate, pe unii i-ar șoca. A luat legătura cu proprietarul unui adăpost pentru animale unde vor fi trimiși atât câinii care au atacat-o, cât și ceilalți de pe strada unde locuiește ea. Vedeta a motivat această decizie spunând că nu știa în ce condiții trăiesc animalele în adăposturile hingherilor: “Am scris la Primărie, așa consider că e firesc, statul să se ocupe de siguranța noastră. L-am cunoscut pe domnul Marius, de la Kola Kariola, la fața locului. Eu nu știam de adăpostul său. A promis că îi ia inclusiv pe cei doi câini de la autorități. M-am lovit de o problemă pe care nu am știut-o inițial. Am căutat să aflu, apoi, și să înțeleg, iar acum aleg să sprijin Kola Kariola și să donez pentru acest adăpost”, a mai spus Andreea Marin.

andreea marin, vecini, caini, bicicleta

Vecinii au filmat amenințările și scandalul făcute de Andreea
andreea marin, vecini, caini, bicicleta

Suri și Maro sunt doi dintre câinii care au scăpat de hingheri. Ei au fost duși de vecini la un adăpost de animale

 

A mai avut probleme cu patrupedele

andreea marin, vecini, caini, bicicleta

 Diva are o lungă relație de “prietenie” cu patrupedele. Click! a surprins anul trecut această imagine în care un câine își face nevoile pe mașina divei.

Adrian Iovan, cercetat penal pentru că ar fi împușcat câinele vecinei

andreea marin, vecini, caini, bicicleta, iovan

Adrian Iovan

 

În martie 2012, regretatul pilot Adrian Iovan a fost în vizorul poliției, după ce o vecină l-a reclamat că i-ar fi împușcat câinele. Femeia a declarat că Iovan ar fi intrat pe proprietatea ei și ar fi împușcat animalul. ”Am văzut o armă îndreptată în direcția casei mele. Nu am știut în ce direcție vrea să tragă. Era o armă ceva mai lungă, am văzut țeava. Am țipat la el, s-a speriat și a plecat în trombă cu mașina”, spunea femeia, la vremea respectivă. Adrian Iovan a negat incidentul, spunând că la ora incidentului, se afla la grădiniță, cu fiul său. El a predat poliției armele pe care le deținea pentru a fi verificate. După îndelungi cercetări, în urma expertizei balistice, s-a constatat că nu s-a tras cu acele arme.

Sursa: click.ro

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: