Home » Sport » Stagiu de pregătire pe litoral pentru karatiștii bârlădeni!

Stagiu de pregătire pe litoral pentru karatiștii bârlădeni!

de Răzvan CĂLIN

12 luptători de la Clubul ”Myiagi Dojo” Bârlad au participat la un stagiu de pregătire organizat de Federația Română de Kempo.

amatto_mantaVineri după amiază, 12 sportivi de la Clubul de Arte Marțiale ”Myiagi Dojo” din Bârlad, în frunte cu sensei Gabriel Manta, au revenit dintr-un stagiu de pregătire organizat de Federația Română de Kempo. Activitatea s-a derulat timp de o săptămână în stațiunea Venus, iar ”ostilitățile” au fost conduse chiar de sensei Amatto Zaharia, președintele Federației Române de Kempo

”A fost un stagiu de pregătire extrem de bine structurat și organizat. În același timp, a fost un stagiu foarte solicitant, mai ales că am susținut câte două antrenamente pe zi, unul dimineața și celălalt seara. Antrenamentele s-au ținut inclusiv pe nisip, ceea ce a crescut și mai mult gradul de dificultate. Ca să nu mai spun că ultimul antrenament s-a derulat în apă”, ne-a declarat sensei Manta.

Stagiul de pregătire a reprezentat totodată și susținerea examenelor pentru accederea în gradul superior. Spre mulțumirea tuturor, toți cei 12 luptători bârlădeni au primit confirmarea accederii în noul grad superior. Inclusiv sensei Manta a trecut cu brio acest examen, urcând de la centura neagră cu 4 dan la 5 dan.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: