Home » Social » Vasluienii se pot angaja ca șoferi de autocamion în Germania

Vasluienii se pot angaja ca șoferi de autocamion în Germania

Agenția Federală de Muncă – Centrală de Mediere a Străinilor și Specialiștilor ZAV Hessa, reprezentant al angajatorului german HSV Systemverkehre GmbH, oferă 15 posturi de șofer autocamion.

Activitatea presupune transportul de bunuri către centrele de distribuție. Comenzile noi vin în fiecare zi, iar bunurile trebuie să fie livrate într-un anumit interval de timp. De regulă, transportul se realizează pe timp de noapte. Contractul de muncă este permanent cu program normal de lucru.

Vasluienii interesați trebuie să posede permis de conducere categoria CE (fosta clasă 2), licență ADR și tahograf digital. Angajatorii vor persoane cu aspect îngrijit, bune maniere, seriozitate la locul de muncă și motivare. Constituie avantaj experiența anterioară în domeniu. Mai trebuie sa aibă și cunoștințe de limbă germană, nivel A2 (scris și vorbit).

Salariul de bază este de 1.900 euro brut/lună, la care se adaugă: pentru lucrul de 24 ore – 24 euro net/oră, pentru 14 ore – 12 euro net, pentru tură de 8 ore – 6 euro net; pentru orele de noapte – 8,50 euro net/oră; pentru lucrul în zilele de sâmbătă – 30 euro, pentru zilele de duminică – 50 euro net; pentru zilele de sărbători legale – 75 euro net; bonus pentru combustibil-max. 150 euro brut/lună. Sunt posibile diverse alte indemnizații, în funcție de modulul ales.

Persoanele interesate, care corespund cerințelor ofertei de muncă, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din județul de domiciliu pentru a-și completa formularele de aplicare (C.V -ul model Europass și Bewerbung-ul completate la calculator). Verificarea cunoștințelor de limbă germană se va realiza telefonic. Candidații al căror nivel de limbă germană corespunde solicitării angajatorului, vor participă la o selecție care se va organiza în toamnă.

Termenul limită pentru aplicare este 12 septembrie 2016. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: