Home » Monden » Își transformă hobby-ul în meserie. Anca Țucașiu se reprofilează

Își transformă hobby-ul în meserie. Anca Țucașiu se reprofilează

Antamată pe perioada verii la un hotel de pe litoral, unde susține spectacole în fiecare seară, Anca Țurcașiu nu se rezumă doar la muzică. Vedeta plănuiește să performeze ca designer de interior, pasiune pe care și-a descoperit-o în urmă cu 15 ani.

Anca Țurcașiu își valorifică la maximum talentele. Face muzică, actorie și de vreo doi ani se ocupă de amenajări de locuințe. A căpătat experiență din lucrările realizate pentru prieteni, dar vrea să își extindă aria de interes.

“Nu vreau să câștig bani până nu-mi fac o firmă să lucrez ca și designer, cu hârtii, cu acte. Nu iau niciun ban, chiar acum am închis telefonul cu un prieten, suntem la remodelarea casei lui, adică eu în continuare nu mă las. Fac asta de foarte multă vreme, până să fac școala. Am desenat mobila din apartamentul meu acum 15 ani, e unică, ca experiență așa de profesionist am doi ani”, a declarat, pentru Libertatea, artista. Unul dintre obiectivele pe care și le-a propus pentru toamnă este legat de continuarea cursurilor. Nu renunță la showbiz, dar vrea să fie utilă și într-un alt domeniu care o atrage din ce în ce mai tare. “În toamnă vreau să fac un curs de specializare de designer pentru spații comerciale, pentru restaurante, pentru hoteluri. Nu mă retrag. Cu muzica nu știu ce o să fac, dar fiind entertainer care poate să țină mult, actor care poate să țină mult în roluri de bunică și mătușă, nu pot să spun că mă retrag vreodată. Am acest atu făcând această meserie până la urmă și pot să fac în paralel munca de șantier”, a precizat Țurcașiu, mândrindu-se cu abilitățile ei.

Sursa: libertatea.ro

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: