Home » Sport » Rugbyștii bârlădeni U16, locul șapte la turneul internațional „Sas Institute Heidelberg Sevens 2016”

Rugbyștii bârlădeni U16, locul șapte la turneul internațional „Sas Institute Heidelberg Sevens 2016”

Rugbyștii U16 de la CSS Bârlad au avut o comportare frumoasă la turneul internațional „Sas Institute Heidelberg Sevens 2016”, unde s-au clasat pe locul șapte. La puternicul turneu de rugby în șapte găzduit de orașul Heidelberg din Germania au participat 16 echipe din Germania, Franța, Belgia, Anglia, Olanda, Cehia, România și Israel.

Bârlădenii au participat și în anul 2012, când s-au clasat pe locul patru din opt echipe. Pentru rugbyștii bârlădeni a fost prima competiție internațională, o experiență care le va fi cu siguranță utilă în economia competițiilor interne.

Bârlădenii au fost plasați într-o grupă de foc cu RC Bruselles Belgium, Hesen – Germany și Cambridge England. În ciuda adversarilor de calibru au avut evoluții spectaculoase și rezultate pe măsură. Bilanțul acestora la finalul turneului este de trei victorii, două rezultate de egalitate și două înfrângeri. În grupe, CSS Bârlad nu a reușit să învingă RC Bruselles Belgium, scor 7 – 7. Bârlădenii au trecut însă categoric de nemții de la Hesen, scor 45 – 5. Și englezii de la Cambridge le-au fost victime într-un meci câștigat 5 – 0. În primul meci de clasament barladenii au trecut de Cehia cu 26 – 19. Au pierdut apoi clar cu Seves S. Donna Italy, scor 5 – 31. Italienii aveau să ocupe locul doi la sfârșitul turneului. Meciul dintre CSS Bârlad și Israel a fost disputat, dar barladenii au pierdut în cele din urmă, scor 5 – 7. Turneul a fost câștigat de RBW Germany, iar locul trei a fost ocupat de Lothringen France. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: