Home » Justitie » Thailandeza prinsă cu droguri la Bârlad a fost trimisă în judecată!

Thailandeza prinsă cu droguri la Bârlad a fost trimisă în judecată!

de Răzvan CĂLIN

Ea riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la trei ani.

Thailandeza în vârstă de 35 de ani – S. B. – care a fost depistată la Bârlad de agenții anti-drog având asupra ei metamfetamină, a fost trimisă recent în judecată de către procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Vaslui.

”Ea este acuzată de comiterea infracțiunii de deținere de droguri de mare risc în vederea consumului propriu. A susținut că a cumpărat drogurile (1,33 grame de metamfetamină) de la o persoană necunoscută din București, pentru care ar fi plătit suma de 100 de euro. Pentru fapta sa, riscă o pedeapsă cuprinsă între minim șase luni și trei ani de închisoare”, ne-a declarat procurorul Irina Perjoiu, șefa Biroului Teritorial Vaslui al DIICOT.

În momentul de față, thailandeza (care are dublă cetățenie, engleză și thailandeză) este în Anglia. Procesul urmează să se desfășoare la Tribunalul Vaslui, autoritățile române urmând să se ocupe de toate demersurile legale ce se impun în asemenea situații. Ea a fost prinsă pe 30 mai, la Bârlad, de către ofițerii anti-drog de la Serviciul de Combatere a Crimei Organizate (SCCO) Vaslui. Ea a fost depistată într-o mașină înmatriculată în Albania, exact când era în trecere prin ”orașul rulmenților”.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: