Home » Sport » AJF Vaslui organizează a II-a ediție a Cupei Satelor. Așteptăm și debutul Ligii a VI-a.

AJF Vaslui organizează a II-a ediție a Cupei Satelor. Așteptăm și debutul Ligii a VI-a.

Fotbalul vasluian e în plină dezvoltare, iar lucrurile se mișcă în direcția bună. Asociația Județeană de Fotbal Vaslui va deschide pe 20 iulie înscrierile pentru ediția a doua a Cupei Satelor Vaslui‬. Competiția este destinată tuturor jucătorilor amatori atât din mediul urban cât și rural (nelegitimați în ultimul sezon competițional la echipe care au participat în Liga a 4 a sau Liga a 5 a ). Fiecare lot va trebui să conțină jucători născuți sau care domiciliază în aceeași localitate, cu maximum cinci excepții. Echipele vor trebui să prezinte un tabel cu jucătorii, date de identificare și viza medicală (apt joc sportiv – fotbal). În afară taxei de înscriere a cărei valoare nu a fost încă stabilită, nu se vor percepe alte taxe. Pentru relații suplimentare organizatorii pot fi contactați la e-mail : CupaSatelorVaslui@yahoo.com, telefon 0740018947 sau facebook : Asociația Județeană de Fotbal Vaslui.

gheorghita bogdanAșteptăm să se înscrie cât mai multe comunități. Scopul nostru este să punem în mișcare fotbalul acolo unde vasluienii nu au acces la o competiție oficială. Ca o consecință frumoasă un rezultat al acestei competiții a fost înscrierea echipei Racova Pușcași în Liga a IV-a. Alte echipe urmează să se înscrie în perioada următoare după ce au luat contact cu spiritul unei competiții oficiale. Vrem să facem și un proiect pilot Liga a VI-a, unde aceste echipe care nu participă să joace o dată la una – două luni într-o competiție. La ambele competiții vor participa jucători nelegitimați, pentru că noi avem o responsabilitate pentru întreg fotbalul județean nu doar pentru echipele care participă deja în competiții. Lumea a înțeles ce se așteaptă de la fiecare, motiv pentru care fotbalul vasluian a ajuns să aibă din ce în ce mai multe competiții”, ne-a declarat Bogdan Gheorghiță, președintele AJF Vaslui.

La ediția de anul trecut au participat șase echipe, iar campioana a fost Victoria Muntenii de Jos. Cupă Satelor va debuta în luna august. (George PROCA)

About Tehno Redactor