Home » Social » ULTIMA ORA: Crima înfiorătoare în Vaslui, la garsonierele din zona CJAS. Femeie omorâtă în floarea vârstei!

ULTIMA ORA: Crima înfiorătoare în Vaslui, la garsonierele din zona CJAS. Femeie omorâtă în floarea vârstei!

de Daniel MICU

Crimă infioratoare la Vaslui, în miez de noapte: un barbat de 49 de ani si-a zdrobit concubina cu pumnii si cu picioarele, iar cand s-a trezit din betie si si-a dat seama ca aceasta nu mai este in viata, a incercat sa isi ia zilele. Tragedia s-a petrecut într-un bloc de garsoniere, în zona Q-urilor din imediata apropiere a sediului Casei Județene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Vaslui.

crima-vasluiDupa o betie crunta, cand s-a trezit, astă-noapte, barbatul si-a gasit iubita inconstienta pe podea. A incercat sa o aduca in simtiri, insa a inteles imediat ca aceasta nu mai e in viata si, speriat de urmari, a incercat sa isi ia zilele. Plin de sange, a mers la sediul Politiei din Vaslui si si-a recunoscut fapta. Le-a spus oamenilor legii ca si-a ucis in bataie nevasta si ca îi vor gasi cadavrul in garsoniera.

Pentru ca avea rani la brate, a fost transportat la Spitalul Județean de Urgenta Vaslui, unde medicii i-au acordat primul ajutor si l-au stabilizat, bărbatul fiind in afara oricarui pericol.

Intre timp, o echipa de criminalisti s-a deplasat la locuinta celor doi, o garsoniera modesta, unde au gasit cadavrul femeii zăcând lângă ușă.

Cercetările au fost preluate de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui, urmând ca oamenii legii să stabilească exact condițiile în care a murit femeia.

Cei doi concubini erau cunoscuti de către vecini drept mari amatori de băuturi alcoolice, iar în casa lor scandalurile se tineau lant.

”Nu era zi in care sa nu consume alcool, mai ales ea. Se mai și băteau. Deși de la ei se aude de obicei certuri, aseara chiar crima-vaslui1n-am auzit nimic. Mă mir de fapta lui, ca el era un om cuminte, mai mult ea era cu țipetele”, povestește Costică Lefter, vecin cu cei doi concubini.

De regula, spun martorii, victima era cea care declansa discutiile in contradictoriu si, in scurt timp, ajungeau sa isi arunce vorbe grele si sa se loveasca reciproc. Nu de putine ori, el o scotea afara din casa, ea abia tinandu-se pe picioare. Oamenii spun că se întâmpla adesea să fie plină de vânătăi. Deși certurile lor erau obisnuite, nimeni nu si-a imaginat ca se va ajunge la crima.

Imediat ce vor avea concluziile legistilor, dar si acordul medicilor care il ingrijesc pe suspect, se vor lua masurile legale in acest caz. Vom reveni cu amănunte.

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: