Home » Justitie » Marțea neagră pentru pietoni!

Marțea neagră pentru pietoni!

Două accidente rutiere s-au soldat cu rănirea a doi pietoni.

Marți, 12 iulie, Lili M., de 59 de ani, din comuna Lipovăț, a acroșat o femeie în vârstă de 48 de ani, care s-a angajat regulamentar în traversarea străzii pe trecerea de pietoni. Accidentul s-a produs pe strada Nicolae Iorga din municipiul Vaslui. Victima a fost transportată la Spitalul Județean Vaslui unde a fost diagnosticată cu ”fractură regiunea lombara, fractură bazin”.

Tot ieri a avut loc un alt accident de circulație în urma căruia un pieton a avut de suferit. Vasile J., de 45 de ani, domiciliat în comuna Gârceni a accidentat marți un bărbat, de 82 ani, domiciliat în aceeași localitate, care s-a angajat în traversarea străzii. Șoferul conducea un autoturism pe D.J 159 A, pe raza localității Pungești, când a acroșat bătrânul. Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, în prezent aflându-se în comă gradul IV. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii recomandă prudență maximă pe șosele

Pentru a preveni producerea accidentelor rutiere pe drumurile publice, Inspectoratul Județean de Poliție Vaslui recomanda conducătorilor auto să manifeste prudență sporită la volan și să adapteze viteza de deplasare condițiilor concrete de drum. De asemenea, este necesar ca fiecare manevră în trafic să fie efectuată numai după o temeinică asigurare.

Pietonii sunt rugați să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile marcate, la culoarea verde a semaforului electric. Și numai după ce sunt siguri că intenția lor de a traversa a fost observată de către șoferi. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: