Home » Social » ULTIMA ORĂ: Cum a ajuns un bărbat din Văleni pe fundul unei fântâni adânci de 10 metri? (FOTO)

ULTIMA ORĂ: Cum a ajuns un bărbat din Văleni pe fundul unei fântâni adânci de 10 metri? (FOTO)

După o intervenție dificilă, pompierii militari vasluieni au reușit să-l scoată la suprafață pe individ teafăr și nevătămat.

Caz incredibil petrecut sâmbătă dimineață în gospodăria unei familii din comuna Văleni: Daniel Dosoftei, un bărbat în vârstă de 43 de ani s-a aruncat într-o fântână adâncă de 10 metri, după ce în prealabil a tras o ceartă bună cu soția.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 10.30, însă, totul a pornit de la o ceartă iscată cu o seară înainte între cei doi soți. Localnicii spun că scandalurile între cei doi soti erau la ordinea zilei. Și asta, in condițiile în care, deși cunoscut drept un om gospodar în sat, bărbatul de 43 de ani bea peste măsură și devenea agresiv. Cu mințile tulburi, omul își alunga de acasă nevasta și cei doi copii, de 14 și 15 ani, iar aceștia se refugiau la rude. Așa s-a întamplat și vineri seara. După o zi de muncă, stropită cu alcool din belșug, bărbatul s-a luat la harță cu soția. Speriată, aceasta a fost nevoită să își petreacă noaptea la părinți, împreuna cu băieții.

Sâmbătă dimineața s-au întors acasă, sperând că omul s-a trezit din beție și își pot relua activitățile obișnuite pe lângă casă. Din păcate, discuția dintre adulți a degenerat, iar la un moment dat, unul dintre băieți și-a văzut tatăl cum se bagă în fântâna îngustă, adâncă de 10 metri. Au urmat momente de panică. Femeia a sunat la 112 și a cerut ajutorul medicilor. A fost nevoie de intervenția pompierilor, care au reușit cu greu să îl aducă la suprafață pe bărbatul băut bine. Deși s-a oprit la zece metri pe fundul apei, omul avea doar răni superficiale.

Când l-a văzut în siguranță, femeia l-a luat la întrebari sub ochii medicilor, reproșându-i gestul pe care l-a făcut, fără să se gândeasca la familia lui: ”De ce ai făcut asta? Heiii! Ai copii, de ce ai făcut asta?”.

”Din cauza locului îngust și neștiind starea lui, am solicitat și echipajul TIM. Cu efortul tuturor echipajelor, am reușit să îl scoatem. Nu s-a aruncat în fântână, mai mult a coborât. Nu prezintă leziuni. Este în stare avansată de ebrietate”, a declarat dr. Mohamad Awwad de la Serviciul de Ambulanță al Județului Vaslui.

Pacientul a fost transportat la Spitalul de Urgenta din Vaslui, pentru analize suplimentare. La rândul lor, polițiștii au deschis o anchetă în acest caz. (Daniel MICU)

About Razvan Calin